Bodrum Gündem

Döndüm.

22.02.2013
0
A+
A-

buy Clonidine Online cheap Fluoxetine buy Strattera 40 mg Zaten dönmek için gitmiştim!..

Döndüğüme gittiğim kadar şaşırmadı kimse. Ben bile?

 

İstanbul?un kalabalık yalnızlığından kurtulup,  kendini eşin dostun içine atmak, yakınlarım uzağımda kalmadan ömrümün geri kalanını huzur içinde tüketmek için Bodrum?muma geri döndüm.

Düşlerimde aşındırdığım yollarında yürüyorum şimdi. Hiç sallanmadığım parklarında oğlumu sallıyor, çocukluğumun geçtiği evimde onunla küçülüyorum.

Yokluğunda, gözümü her kapadığımda yeniden çizdiğim sokakları, limanı, tepeleri, hafif kirli evleri, başı boş köpekleri, tezgahtaki balıkları, kıçı yosunlu tekneleri ile karşıladı beni Bodrum.

Ama unutmuşum rutubetli evlerini, yeşeren duvarlarını, sobayla ısınan tek yanımı, çamaşır uçuran rüzgarını, hasta eden kış güneşini, dama dolan yağmurunu, tıkanan çataklardan damlayan su sesini, tekne direklerinin inleyen namelerini?

İşimizi de taşıdık! Tulumbalı bahçesinde babamın gençliğinin geçtiği güzel ofisi şimdi reklam ajansımızın Bodrum şubesi.

Ben çocukluğumun gectiği her mekana yeniden kavuşurken, gelirken bulamayacağımı düşündüğüm her kimse, hepsi burada; yüzünde birkaç çizgi fazlasıyla.

Artık içinde yaşayan bir Bodrumlu olarak yazdığım bu kısa yazım ?yeniden merhaba?m olsun!

 

 

 

 

 

 

 

 

ETİKETLER:
Yazarın Diğer Yazıları
Yorumlar

  1. Didem dedi ki:

    HARİKA bir haber! 🙂

    Kıskandım seni Cerencim…
    İstanbulda kalabalıklar içinde yalnızlıklarda olmak yerine, sıcak sım sıcak insanları ile gerçek denizin kokusu, denizin mavisiyle özgür olmak için BODRUMa dönmüş olmana çok sevindim. Darısı başıma, ama şu para kazanma derdi, ekmek parası için karanlık grilerde soğuklarda yaşamak zorunda olmak yok mu? Neyse Bodruma artık sık sık geliyorum hafta sonları kaçıyorum şimdilik yetiyor…

    Çok sevindim senin için…

    Didem Öneş

  2. İFFET DEMİRTAS dedi ki:

    GÜZEL HOCAMIN GÜZEL KIZINA,ÖNCELİKLE HOŞGELDİN,İÇİMİ ISITAN ANLATIMIN ÇOK HOŞUMA GİTTİ,KUTLUYORUM,BİR AN KIZIMI YANIMDA HİSSETTİM BU DUYGUYU YAŞATTIĞIN İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER,SEVDİKLERİN HEP YANINDA OLSUN Kİ GÜZEL YAZILARINI HEP BİZİMLE PAYLAŞMAN DİLEĞİMLE…… İFFET ÖĞRT.