Bodrum Gündem

Bu Develer Mercedes Fiyatında

Bu Develer Mercedes Fiyatında
24.02.2013
0
A+
A-

how to buy Plan B Turgutreis?te düzenlenen deve güreşleri, yelken kulübünde eğitim gören 60 minik yelkenci yararına düzenlendi. Kıran kırana geçen güreşlerde deve sahipleri ve hakemler develeri ayırmakta güçlük çekince tartışmalar yaşandı.

buy Fluconazole Bodrum Gündem Haber/24 Ocak 2013

cheap Brand Viagra

Turgutreis Belediyesi tarafından bu yıl 6. sı düzenlenen ?Geleneksel Turgutreis Deve Güreşleri Festivali?ne ilgi büyük oldu. Bodrum Kaymakamı Dr.Mehmet Gödekmerdan , Turgutreis Belediye Başkanı Mehmet Dinçberk , Yalıkavak Belediye Başkanı Mustafa Saruhan, Gümüşlük Belediye Başkanı Mehmet Tire ile  aralarında yabancı turistinde bulunduğu yaklaşık 4 bin kişinin izlediği güreşler Bahçelievler Arenası?nda yapıldı.

MERSEDES FİYATINA DEVELER KAPIŞTI.

Güreşe genç kızların ve kadınların ilgisi büyük oldu. Güreşlerde değerleri 60 ile 180 bin lira arasında değişen fiyatlardaki develerin kıyasıya mücadelesi ilgi ile izlendi. Hakem ve deve sahipleri kimi zaman develeri ayırmakta güçlük çekince, gergin anlar yaşandı.

Turgutreis Yelken Kulübü?nde eğitim gören 60 yelkenci yararına düzenlenen ve girişlerin ücretsiz olduğu güreşlerde, yapılan bağışlardan elde edilecek gelirin, spor kulübüne devredileceği belirtildi. Belediye Başkanı Dinçberk ?Yüzyıllardan günümüze kadar gelen bir kültürümüzü geleneğimi yaşatırken, bir yandanda halkın kaynaşmasını güzel bir hafta sonunu değerlendirmesini sağlıyoruz. Yörenin en önemli spor ve kültürel organizasyonu olan güreşler bugünde görüldüğü gibi asla önemini ve değerini kaybetmedi. Binlerce lira değerindeki develer hem yatırım hem de bir geleneği yaşatma açısından önemli? dedi.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.