Bodrum Gündem

Bodrum Taş Dizayn Deposu Yandı

26.02.2013
0
A+
A-

Bodrum Ortakent-Yahşi beldesindeki dekorasyon mağazasında çıkan yangında mağazanın bir kısmı ve depoları tamamen yandı. İzalosyon yaparken çıkan yangında 500 bin TL. nin üzerinde maddi zarar meydana geldi.

purchase Clonidine Bodrum Gündem Haber/254 Şubat 2013

Bodrum Ortakent-Yahşi Beldesi?nde, Yalıkavak yolu üzerinde bulunan, ?Taş Dizayn Dekorasyon ve Mobilya Mağazası?nda işçilerin izalosyon yaparken çıkardığı yangında, mağazanın depoları ve bir bölümü yanarak kül oldu.

14 işçi ve altı kadın personelin çalıştığı mağaza yangınına, Ortakent-Yahşi,Bodrum ve Bitez belediyelerine ait itfaiye ekipleri ile Çağdaş Holding A.Ş.?ye ait su kamyonları ve beton mikserleri ile yaklaşık 60 işçi ile müdahale edildi. Yaklaşık üç saatte güçlükle kontrol altına alınabilen ve Belediye Başkanı Mehmet Onur Şahbaz?ın yönlendirdiği çalışmalarla yangın civardaki mağazalara sıçraması son anda önlendi. Yangın anında büyük panik yaşanırken mağazadaki kadın çalışanlar gözyaşlarını tutamadı.

Valtrex no prescription

MAĞAZA PERSONELİ GÖZ YAŞLARINA BOĞULDU?

Yangına müdahale eden mağaza çalışanlarından bazılarının dumandan etkilendiği ve ambulansta ayakta tedavi edildiği belirtildi. Mağaza işletmecisi Ali Harman (60) eşi Tülin Harman (50) gözyaşları içerisinde sarılarak teselli etti. Harman gazetecilere yaptığı açıklamada ?Sabah saatlerinde 2013 yılında piyasaya süreceğimiz ürünlerin yer aldığı depolarda yapılan izolasyon çalışması sırasında yangın çıktı, ne yaptıysak yangının büyümesini önleyemedik, Bu yıl satacağımız tüm ürünler yandı, zararımız çok büyük, ancak en büyük tesellimiz çalışanlarımızın canına zarar gelmemesi? dedi.

500 bin liranın üzerinde zararın meydana geldiği yangın ile ilgili jandarma  soruşturma başlattı, Harman ve 5 işçinin ifadesine başvurdu.

Mağaza sahibi Didem Harman tarafından yapılan yazılı açıklamada mağazanın depolarında yangın çıktığı, mağazanın halen kullanılabilir durumda olduğunu söyledi. Büyük bir tehlikenin atlatıldığı ancak çıkan haberlerden kaynaklı olarak müşterilerinin mağazanın tamamın yandığı yönünde bir algı yaratılmasından dolayı üzüldüklerini belirterek “Yangın sadece depolarımızda meydana gelmiştir. Mağazamız şu an kullanılabilir durumda ve satışlarımıza devam ediyoruz. Mağazanın yandığı haberleri bizi mağdur ediyor, bu konuda daha duyarlı olunmasını rica ediyoruz.” dedi. Harman “Yaşadığımız bu kazanın sebep olduğu olumsuzlukları tüm çalışanlarımız, yakınlarımız ve siz değerli müşterilerimizin desteği ile en kısa sürede aşmayı ümit ediyor bu vesile ile çok yakında hizmetinize sunacağımız e-ticaret sitemizden  de sizlere hizmet vermeye devam edeceğimizi sevinçle müjdeliyoruz.” Naltrexone no prescription diyerek sözlerini tamamladı.

ETİKETLER: ,
Yorumlar

  1. bodrumlu dedi ki:

    kimbilir belkide sigortadan para almak için kundakçılık yaptılar