Bodrum Gündem

Kocadon, Balıkçılar Kooperatifi Üyeleriyle Bir Arada?

27.02.2013
0
A+
A-

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Bodrum Halikarnaslı Deniz Taşıyıcıları Kooperatifi ve Kumbahçe Balıkçılar Kooperatifi üyelerinin yemek davetine katıldı.

cheap cialis super active buy Disulfiram online Bodrum Gündem Haber/27-02-2013 Colchicine online

Kooperatif üyeleriyle yemekte bir araya gelen Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, büyük bir sevgi desteği ile karşılandı. Üyelerle teker teker görüşme imkanı bulan Başkan Kocadon, genel olarak Bodrum Belediyesi?nin kooperatiflere verdiği önem üzerinde durdu. Gerek Bodrum Halikarnaslı Deniz Taşıyıcıları Kooperatifi, gerekse Kumbahçe Balıkçılar Kooperatifi üyeleri Bodrum Belediyesi?nin yaptığı uygulamalardan duydukları memnuniyeti aktarırlarken, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ayağa kalkarak ?Hepinize çok teşekkür ediyorum. Ne mutlu bana ki sizler bana, bense sizlere teşekkür ediyorum. Demek ki hepimiz mutluyuz. Ancak ben daha çok sizlerin sorunlarını dinlemek, kooperatiflerin genel sorunlarını anlamak ve bunlara çözüm yolları geliştirmek arzusundayım. Bana bu gece sorunlarınızı aktarın, yapılan uygulamalarla ilgili sorularınızı sorun sizleri aydınlatayım, notlarımı alayım. Burada olmaktan büyük mutluluk duyuyorum ve sorunlarınızı dinlemek için sabırsızlanıyorum.? dedi.

Başkan Mehmet Kocadon şöyle devam etti ?Yoğun iş temposu içerisinde bazı konular atlanabiliyor ama inanın bu, konulara önem vermediğimiz yada sizleri görmezden geldiğimiz anlamını taşımıyor. Bodrum?un sayılamayacak kadar çok sorunu var. Bu aşama da sizlere de görev düşüyor. Bana, bizlere ulaşın, bizler her yerdeyiz, yanı başınızdayız. Aktarın, çözelim, görevimiz budur, bunun için buradayız. Hepinize sevgilerimi sunuyorum.?

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.