Bodrum Gündem

Saruhan?dan Çevreci Okul ve Öğrenciye Bilgisayar Hediyesi?

27.02.2013
0
A+
A-

Yalıkavak Belde Belediye Başkanı Mustafa Saruhan, Yalıkavak mücavir alanında eğitim hizmeti veren dört okul arasında  en fazla atık yağ (evde kullanılmış kızartma yağı) getiren okula  bilgisayar, en fazla yağ toplayan öğrenciye çeşitli hediyeler verecek.

Disulfiram online Çiçek Bozoğlu/Bodrum Gündem 27-02-2013 cheapest Asacol buy Indocin online

Yalıkavak Belde Belediyesi, beldede bulunan dört okul arasında yapılan yarışta en çok atık yağ getiren okula bilgisayar, öğrenciye ise çeşitli hediyeler verecek.

Kampanya kapsamında Geriş Pasanda Derneği anaokulunda küçüklerle yapılan bilgilendirme toplantısına da katılan başkan Mustafa Saruhan ?Amacımız çevremize duyarlı olma bilincini her yaş çocuğumuza aşılamak. Bugün burada ana sınıfı öğrencileri ile de böyle bir çalışma yapıyoruz. Bununla birlikte beldemizde eğitim veren dört okul arasında başlattığımız bir yarışla da bu kampanyada başarılı olan okulumuzu ve çocuğumuzu ödüllendireceğiz? dedi.
Yalıkavak Belediyesinde Çevre Mühendisi olarak çalışan Kadriye Erkal Yıldırım ve atık yağları toplayan firma yetkilisi Selim Baylay Geriş Pasanda Derneği anaokulunda küçüklere evdeki kızartma yağlarını anneleri kullandıktan sonra kavanozla okula getirmelerini  söyledi ve öğrencilere bilgilendirme afişleri dağıtıldı.

Bilgilendirme toplantısı sonunda Yalıkavak Belediye Başkanı Mustafa Saruhan, kavanozlarda bulunan atık yağı ana sınıfı öğrencileri ile beraber varillere boşalttı.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.