Bodrum Gündem

?DONDURMANIN EN EĞLENCELİ HALİ?

28.02.2013
0
A+
A-

SPAGETTI ICE CREAM

?DONDURMANIN EN EĞLENCELİ HALİ?

Dondurma sevenlere bir yenilikte Spagetti Ice Cream? den.

Bodrum Gündem Haber

Dondurmayı sevmeyen yok gibidir, özellikle çocuklar bayılırlar dondurma yemeye. Lezzetinin yanında, besleyici özelliği ile vazgeçilmez bir yiyecek. Özel tasarlanmış standları ile dondurma sevenlerin beğenisi kazanan Spagetti Ice Cream, dondurma sunumunun en farklı ve en eğlenceli markası olmaya aday.

Vanilyalı dondurmanın Spagetti çubukları gibi preslenmesi, domates sosu görüntüsü için frambuaz sosu, parmesan rendesi görünümü için beyaz çikolata veya Hindistan cevizi ile yapılan sunumda estetik ve eğlenceli bir ürün.

Spagetti Ice Cream, Fethiye ? Marmaris – Antalya gibi tatil yöreleri ve Beach?lerin yanısıra İstanbul’da  Kurduğu Stantları İle Yaygınlaşıyor.

Büyük boy kaplarda  6 liradan satılan ürünün içerisinde ayrıca bulunan gofret, doyurucu olduğu kadar ürünü tercih edilir kılmakta. Klasik (külah&top) dondurmalardan farklı, yenmesi ve yapımı ile fark yaratıyor.

Kurumsal-Spagetti Ice Cream

15 mayıs 2011 yılında kurulmuş olan Spagettı Ice Cream ,Türkiye’de dondurma sektörünün sunumda en farklı ve en karlı markası. İtalyan Manheımm tarafından bulunmuş Spagettı Ice Cream, başta Almanya olmak üzere yaygınlaşmaya başlamış, dondurmanın farklı sunumu sayesinde festivaller-AVM-plajlar-cafeler ve çay bahçelerinin en gözde stantları olmuştur.

Detaylı bilgi için www.spagettiicecream.com / www.facebook.com/spagetti.icecream sitelerini ziyaret edilebilir.

Bilgi için:

Spagetti Ice Cream : Indocin no prescription buy cheap Cialis

A.Murat Aslanoğlu/Fiona Akkohen

0532.267 87 92 / [email protected] order paxil

ETİKETLER: ,
Yorumlar

  1. Yahya Bal dedi ki:

    Bayıldım, bayıldım.
    Bu nasıl bir yaratıcılık. Muhteşem lezzet. Giderek sağlıklılığı iyice pekişen, her mevsim yiyebileceğimiz ve yememiz gereken sağlıklı dondurma ancak bu kadar neşeli, keyifli vede lezzetli muhteşem görsellikte sunulabilir. O sevimli arabası, rengarenk standı, neşeli ürün ve inanılmaz lezzet. Yaratıcılarını kutluyorum. Yaygınlaşmasını diliyorum.
    Çok teşekkür ederim, bizlere bu lezzeti ulaştırdığınız için.
    Başarı, sağlık ve bereket dilerim.

    Yahya Bal