Bodrum Gündem

Bodrum?dan Milli Takıma 4 Sporcu Gidiyor

Bodrum?dan Milli Takıma 4 Sporcu Gidiyor
06.03.2013
0
A+
A-

1-3 Mart tarihlerinde İzmir Halkapınar Spor Salonunda düzenlenen Yıldızlar Türkiye Karate Şampiyonası ve Milli Takım seçmelerin de  B.B.Bodrumsporlu sporcular büyük başarı elde ettiler. Rekor sayıda 56 ilden 1700 ün üstünde sporcunun  katıldığı şampiyonada  Bodrumlu sporcular her yıl olduğu gibi madalya kürsüsünün en üst yerinde yer alarak milli takıma girmeye hak kazandılar.

Bodrum  Gündem Haber order Cytotec online Viagra online Australia Naltrexone online

+ 42 kg da yarışan Bodrumun altın kızı Kayra Sezgin üçüncü kez hiçbir rakibine puan vermeden  art  arda Türkiye Şampiyonu olarak 29-31 mart tarihlerinde Sırbistan da yapılacak olan Balkan Karate Şampiyonasında ülkemizi Milli takımda temsil etmeye hak kazandı . + 50 kg  de yarışan Enis Altıntaş ise ilk defa katıldığı Türkiye şampiyonasında 5 rakibini de yenerek finale çıktı , final maçında büyük mücadele veren Enis maçın berabere bitmesi üzerine hakem kararı ile Türkiye ikinciliğini elde etti. Böylece Enis Altıntaş yaz aylarının başında yapılacak olan Karadeniz ve Hazar Ülkeleri Karate Şampiyonasında ülkemizi milli takımda temsil etmeye hak kazanmış oldu . + 40 kg da mücadele eden Orhan Alp Kuzulu dört rakibini yenerek grup birinciliği maçına çıktı, çok çekişmeli geçen maçın son saniyelerinde rakibine bir puanla yenilerek   Türkiye beşinciliğini elde etti. Orhan?ın başarılı maçlar çıkartması Karate federasyonu teknik kurulunun gözünden kaçmadı , şampiyona sonrasında teknik kurul tarafından Karadeniz ve Hazar Ülkeleri karate şampiyonasında yarışmak üzere  milli takıma çağırıldı . Yıldızlar kategorisin de milli takıma çağrılan üç sporcudan başka şu anda İstanbul da yapılmak da olan işitme engelliler  karate milli takım kampında bulunan B.B.Bodrumsporlu Milli sporcumuz Ümit Özçevik de Bulgaristan da yapılacak olan İşitme Engelliler Olimpiyatların da ülkemizi ve Bodrum ?u en iyi şekilde temsil etmek için çalışmalarına devam ediyor.

Bir başka gurur da ,  Milli takıma çağrılan dört sporcunun antrenörleri  Fatih Uzunlulu  Sırbistan da yapılacak olan Balkan Karate şampiyonasına milli takım antrenörü olarak çağrılması oldu.  Fatih Uzunlulu yaptığı açıklamada ??sporcularımızın aldığı başarıdan dolayı sporcularımla  herkes den fazla ben gurur duyuyorum, Şubat tatilinde tüm öğrenciler tatil yaparken onlar günde 4-5 saat antrenman yaparak bu şampiyonaya hazırlandılar , emeklerimizin boşa gitmemesi bizi çok mutlu etti , hem benim hem de dört  sporcumuzun milli takıma çağrılması Bodrum için büyük bir gurur kaynağı , geçmiş yıllarda olduğu gibi bu yılda milli takımımıza yeni sporcular kazandırmak onları uluslar arası alanda en üst noktaya getirerek ülkemizin ve Bodrum un adını en iyi şekilde duyurabilmek için yıllardır Bodrum ?da yılmadan mücadele ediyorum , umuyorum bu mücadelem uzun yıllar daha devam edecek , Bodrum yarım adasında spora ve sporculara her zaman destek olan sayın Kaymakamımız sayın Dr. Mehmet Gödekmerdan ? a , desteklerini bizden esirgemeyen  Bodrum Belediye başkanımız sayın Mehmet Kocadon ?a ve kulüp başkanımız sayın Rıza Karakaya ?ya tüm sporcu aileleri ve şahsım adına teşekkürlerimi sunuyorum?? dedi.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.