Bodrum Gündem

BODRUM SIRBİSTAN DA BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

07.03.2013
0
A+
A-

Bodrum Yarımadası Tanıtma Vakfı (BOYTAV) Şubat ayında Brüksel,Prag,Milano ve Belgrad turizm fuarlarına katıldı.

Bodrum Gündem Haber buy Lamisil online order Strattera Ordering Cialis online

Muğla Valisi Fatih Şahin ve Bodrum Havalimanı Genel Müdürü Giuseppe Russo BIT Milano Turizm Fuarında havayolu şirketleri ve tur operatörleri ile İtalya dan Bodrum?a daha fazla uçak inmesi için görüşmeler yaptılar.

Prag da düzenlenen Prag Holiday World Turizm Fuarına BOYTAV-BODER Üyeleri olan La Blanche Resort Genel Müdürü Deniz Taş,Bitez Garden Life Otel Genel Müdürü Sedat Balıkçı ve Salmakis Resort Genel Müdürü Mehmet Uçar katıldı.

Sırbistan da düzenlenen Belgrad Turizm Fuarına ilk defa katılan Bodrum,  ziyaretçiler tarafından büyük ilgi gördü. BOYTAV Genel Sekreteri M. Cemil Bayraktar ve BOYTAV-BODER Yönetim Kurulu Üyesi Dursul Külcü?nün temsil ettikleri fuarda yapılan çekilişle Yelken Hotel,Paloma Hotel ve Serhan Hotel tarafından ziyaretçilere ücretsiz 1?er hafta, her şey dahil konseptli tatil hediye edildi.

Bodrum Belediyesi ve BOYTAV Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kocadon, bize çok yakın olan Balkan ülkelerinden Bodrum?a gelen turist sayısının az olduğunu belirterek, Sırbistan, Romanya, Bulgaristan ve diğer Balkan Ülkelerinde bu yıl tanıtım çalışmalarına başladıklarını, istikrarlı bir şekilde bu ülkelerde düzenlenecek turizm fuarlarına katılarak gelecek turist sayısını ve turizm gelirlerini arttırmayı hedeflediklerini açıkladı.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.