Bodrum Gündem

Bodrum?da 18 Mart

18.03.2013
0
A+
A-

Bodrum?daki 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü programına, Bodrum Belediye Meydanında  bulunan Atatürk büstüne çelenk konulması ile başlandı.

order Strattera methotrexate online Çiçek Bozoğlu/Bodrum Gündem order Cytotec
Bodrum Belediye Meydanındaki resmi törene Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan, Garnizon Komutanı Albay Ahmet Şevki Ulugün, , İlçe Jandarma Komutanı J.Yarbay Hakan Demirörs, Belediye Başkan vekili Hüseyin Yıldızhan ve başkan yardımcısı Kemal Orman, Gümüşlük Belediye Başkanı Mehmet Tire, İlçe Emniyet Müdürü Ömer Akgün, CHP İlçe Başkanı Okan Özsu, MHP İlçe Başkanı Asım Başaran, AKP İlçe Başkanı Yılmaz Algül, DP İlçe Başkanı Nihal İmbat Güler, Şoförler Odası Başkanı Aytekin Çanakçı, Denizciler Derneği Başkanı Mustafa Demiröz, ÇYDD Bodrum Şube Başkanı Meral Saraçbaşı, Milli Eğitim İlçe Müdürü Mustafa Özcan, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mustafa Danacı, Gaziler Derneği Başkanı Hasan Külcü,  siyasi parti ve sivil toplum kuruluşları üyeleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.
Tören, başta Bodrum Kaymakamı Dr.Mehmet Gödekmerdan?ın ve diğer kurum ve kuruluş temsilcilerinin  Atatürk büstüne çelenk koyması çelenk koymaları ile başladı. Daha sonra şehitlerimiz için saygı duruşu ve İstiklal marşı okundu. Bodrum Gaziler Derneği Başkanı Hasan Külcü, günün anlam ve önemini anlatan bir konuşma yaptı.

Bodrum Belediye Meydanında yapılan resmi törenin ardından, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü programına Bodrum Belediyesi  Nurol Kültür Merkezinde yapılan etkinliklerle devam dildi.

Saat 12:00?de AKP Bodrum İlçe Başkanlığı tarafından Bodrum Belediye Meydanında  Çanakkale şehitleri için yaklaşık 500 kişiye lokma dağıtıldı.

Radyo Halikarnas’ta 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısı ile “Sokağın Sesi” programının konuğu Sat Komandosu Kıbrıs Gazisi E.Tuğgeneral İhsan Beriş oldu. Beriş Çanakkale Savaşının öncesi, kara-hava-deniz savaşları ve stratejileri ve bu savaştaki Mustafa Kemal Atatürk’ün askeri dehası ve liderlik özelliklerini asker gözü ile Radyo Halikarnas dinleyicileriyle paylaştı.  Programda duygusal anlar yaşandı.

ETİKETLER:
Yorumlar

  1. İ.Hakkı Zırh dedi ki:

    Çanakkale bizim paylaşımcı devletlere karşı yaptığımız ilk savaştır.Tabii bu savaşın sonuçları bizim için çok daha önemlidir. Paylaşımcı devletler Çanakkaleyi geçselerdi dünyanın kaderi başka türlü olacaktı.Rusyada devrim olamayacaktı. Bizim kurtuluş savaşını yapmamız çok daha zor olacaktı. Çanakkalede ölümüne savaşan Mustafa Kemal ve askerleirni bir defa daha anmaktan gurur duyuyoruz. Ölenlerin ruhları şad olsun