Bodrum Gündem

Güvenli Gençlik, Güvenli Bodrum

22.03.2013
0
A+
A-

Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğünce Borum mücavir alanında bulunan liselerin 9. Sınıfındaki öğrencilerine ?Terör ve Gençlik? konulu bir seminer verildi.

Çiçek Bozoğlu/Bodrum Gündem 22-03-2014 purchase Sildenafil

Bodrum Belediye Nurol Kültür Merkezinde düzenlenen seminere  başta Bodrum İlçe Emniyet Müdürü Ömer Akgün,4.Sınıf İlçe Emniyet  Müdür Yardımcısı Kazım Topbaş, öğretmenler  ile Bodrum  Anadolu Lisesi, Bodrum Kanuni Sultan Süleyman Anadolu Lisesi, Ayşegül Sevim & Ali Rüştü Kaynak Anadolu Lisesi ve Anadolu Meslek ve Kız Meslek Lisesinin dokuzuncu sınıfına giden yaklaşık 500 öğrenci katıldı.

Törene  Atatürk ve Şehitlerimizin anısına saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlandı.  Daha sonra semineri gerçekleştirecek olan 4.Sınıf İlçe Emniyet  Müdür Yardımcısı Kazım Topbaş kürsüye çıkarak salonda bulunan öğrencilere yurdumuzdaki ve dünyadaki terör örgütleri hakkında bilgilendirmede bulundu.  Seminerin Muğla Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesinin organize ettiği bir proje kapsamında yapıldığını aktaran Topbaş, Bodrum?da 350 polis memurunun halkın güvenliği için gece-gündüz aralıksız hizmet verdiğinin altını çizdi.

 Ayırımcılık Bir Ülkeyi Yok Etmenin En Kesin Yoludur… buy Combivent heap Combivent

4.Sınıf İlçe Emniyet  Müdür Yardımcısı Kazım Topbaş, seminerde ağırlıklı olarak çocukların Bodrum?da sevgi dolu bir ortamda , mutlu olarak yaşamlarını devam ettirmeleri temennisinde bulunurken kendilerine sunulan bilgileri muhakkak  sorgulamalarını tavsiye etti. Topbaş sunumunda üniversitede okurken  terör örgütünün eline düşmüş ve bundan pişmanlık duyan  Saliha Dağcı isimli bir öğrencinin ailesine yazdığı ibret mektubunu okuduktan sonra  Rwanda?da Tutsi ve Hutu kabileleri arasında  100 gün içinde öldürülen 1 milyon insanın terör nedeniyle nasıl katledildiklerini slaytlar eşliğinde açıkladı.  Dış güçler tarafından ülke içinde yapay konularla ayırımcılığın körüklendiğini ifade eden İlçe Emniyet  Müdür Yardımcısı Kazım Topbaş ?Bu her dönem farklı isimler altında hep yapıldı. Bunlar Sağ-Sol, Türk-Kürt,  Alevi-Sünni, Kominizim-Faşizm ve benzeri   başlıklar taşıdı. Size arkadaşınız gibi yaklaşan kişilerin aktardığı bilgileri muhakkak kendi içinizde sorgulayın. Terör örgütlerinin üzerinde durduğu yaş aralığı 14-25?tir. En çok gençler bu yaş aralıklarında bu örgütlerin tuzağına düşüyor. Ailesine karşı yabancılaştırılıp saldırganlaştırılıyor bu gençler. Siz onlardan olmayın. Dünya üzerinde en çok örgüte sahip ülkeyiz.  Ayırımcılık bir ülkeyi yok etmenin en kesin yoludur. Sizler bu ülkenin yarınlarısınız? dedi.

ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.