Bodrum Gündem

Kaymakamlık Kupası Voleybol Turnuvası Sona Erdi

25.03.2013
0
A+
A-

Bodrum?da bulunan kamu kurum ve kuruluşları arasında kaynaşmayı sağlamak, vatandaşları ve kurum çalışanlarını spora teşvik etmek amacı ile Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan tarafından bu yıl ilki düzenlenen ?Kaymakamlık Kupası Voleybol Turnuvası?oynanan final karşılaşması ile sona erdi.

cheap Viagra order Colchicine Bodrum Gündem Haber/24 Mart 2013 Heart Disease

19 gün süren turnuvaya 14 takım katıldı. Milli Eğitim Müdürlüğü takımları tüm rakiplerini eleyerek finalde karşı karşıya geldiler. Milli Eğitim-2 Milli Eğitim-1 takımını 3-1 yenerek turnuvanın şampiyonu oldu. Bodrum Belediyesi ve Devlet Hastanesi takımları arasında yapılan 3.?lük maçında Bodrum Belediyesi Devlet Hastanesini 3-0 yenerek turnuva üçüncüsü oldu.

Turnuva sonrasında düzenlenen kupa töreninde Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan ?Kaymakamlığımızın düzenlediği 2.turnuva olan Voleybol Turnuvası bugün sona erdi.  19 gündür devam eden turnuvaya katılan  14 takımımız centilmence mücadele verdi. Diğer spor dallarında da  spor organizasyonları düzenlemek için çaba sarf edeceğiz. Bu turnuvaları da birer klasik haline getirerek devamlılığını sağlamak istiyoruz. Gençlik Spor İlçe Müdürlüğümüze, turnuvaya katılan bütün takımlara ve organizasyonun yapılmasında emeği geçen arkadaşlara çok teşekkür ediyorum.? dedi.

Kaymakam Dr. Gödekmerdan turnuvada emeği geçen Acıbadem Hastanesi adına sağlık personeline ve hakemlere plaket takdim etti. Törenin sonunda dereceye giren takımları kupalarını Kaymakam Dr.Gödekmerdan verdi.

Turnuva finalini Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan, Bodrum İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Özcan, Gençlik Spor İlçe Müdürü Bülent İsmailoğlu, Bodrum Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Oğuz Şahin, Bodrumspor Kulüp Başkanı Rıza Karakaya, Bodrum Beşiktaşlılar Dernek Başkanı Semih Nalbantoğlu çok sayıda sporsever izledi.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.