Bodrum Gündem

Özlem ve Onur Evlendiler

25.03.2013
0
A+
A-

order Robaxin buy valacyclovir online Bodrum’un genç iş adamlarından ve Dobrum Bilgisayar’ın sahiplerinden Onur Ercan ile Kavram dersanesi eğitimcilerinden Özlem Kılıç yaşam boyu beraber olmak üzere evlendiler.

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem-23Mart 2013 order misoprostol online

Genç İşadamı Onur Ercan ve Eğitimci Özlem Kılıç Azka Otel’de yapılan düğün töreni ile yaşamlarını birleştirdiler. Geçmiş Dönem Bodrum Belediye Başkan Yardımcısı Burhannettin ve Kamuran Ercan’ın çalışkanlığı ve efendiliği ile dikkat çeken evlatları Onur ile Kılıç ailesinin hanımefendi öğretmeni Özlem’in bir gün önce de davullar zurnalar eşliğinde kına gecesi yapılmıştı.

23 Mart Cumartesi gecesi Azka Otelde yapılan düğün töreninde Gelin Özlem Kılıç adeta prenses, damat Onur ise bir prens gibiydi. Özlem ve Onur’un heyecanları yüzlerine yansırken, anne ve babalar Burhanettin, Kamuran Ercan ile Hatice, Ahmet Kılıç gençlerden daha heyecanlıydılar. Lakin anne ve babaların mutluluğu, gururu da gözlerine yansımıştı.

Özlem ve Onur’un düğün törenlerine Yalıkavak Belediye Başkanı Mustafa Saruhan, Bitez Belediye Başkanı İbrahim Çömez, Bodrum Belediyesi geçmiş dönem başkanı Mazlum Ağan ve eşi Asuman Ağan, BODTO Yönetim Kurulu Üyesi ve İşadamı Abdurrahman Deda ve eşi Berna Deda, CHP geçmiş dönem İlçe Başkanları Dr.Kerim Cangır ve eşi Nilgün Cangır, Durmuş Ali Öztürk ve kızı Gülşah Öztürk, Bodrum Belediye Meclis üyesi Uğur Özsarsılmaz, CHP Kadın Kolları Başkanı Saime Demirtaş ve Kadın Kolları üyeleri, CHP Gençlik Kolları Başkanı Tufan Erkan Yakar ve tam kadro Gençlik kolları üyeleri ve davetliler katıldılar.

Ender ve Sevinç Kasal’ın muhteşem müzikleri ile eğlenen davetliler neredeyse düğün boyunca pisti hiç boşaltmadılar. Sevinç ve Ender Kasal çifti sevilen popüler şarkı, türkülerin yanında, Bodrum yöresinin mükemmel türküleri ile davetlilere unutulmaz bir gece yaşattılar.

Düğün boyunca başta Onur Ercan’ın iş ortağı genç işadamı Mehmet Can Kavcar ve CHP Gençlik Kolları Başkanı Tufan Erkan Yakar ile CHP’li gençler düğün sahibi olarak davetliler ile tek ilgilenerek hizmet etmeleri dikkat çekti. Geç saatlere kadar süren düğünün ardından genç evliler Özlem ve Onur balayı için Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne uçtular. Onlar erdi muradına, Bodrumlular çıksın kerevetine. Gökten üç elma düştü, biri yeni evlilerin başına, biri Bodrumluların başına, biriside güzel yurdumuzun başına.

Eğitimci Özlem ve Genç İşadamı Onur’a Bodrum Gündem Gazetesi olarak mutlu bir gelecek diliyoruz.

ETİKETLER: ,
Yorumlar

  1. Mehmet dedi ki:

    Genç kardeşlerimize mutluluklar diliyoruz. Mutlulukları daim olsun.
    (Düğünde CHP ilçe yönetimi, meclis üyeleri neden yok anlayamadık. Gençler hep yanınızdayken onların mutlu günlerinde yanlarında olmanız gerekmezmiydi)