Bodrum Gündem

Bodrum Dünyayı Kucaklıyor

Bodrum Dünyayı Kucaklıyor
28.03.2013
0
A+
A-

Karia ve Bodrum Rotary 30 Mart Cumartesi günü 12:00-17:00 saatleri arasında İskele Meydanında ?Bodrum Dünyayı Kucaklıyor? adı altında Uluslar Arası Barış etkinliği düzenliyor.

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem-28 Mart 2013 order Colchicine

Uluslararası Rotary Kulüplerinin 2012-2013 dönem teması ?Hizmet Yoluyla Barış? tan yola çıkan Karia Rotary, Bodrum yarımadasına yerleşmiş farklı ülkelere mensup insanları  anlamlı  bir etkinlikte bir araya getiriyor. Karia Rotary dönem başkanı Hülya Kocadon bu etkinliğin, eğitime katkı yararına  gerçekleştireceğini ve bu etkinliğe yaklaşık 20 farklı ülke vatandaşı tarafından hazırlanan, kendi ülkelerine has tatlarla yiyecek-içecek kermesine katkı koyacaklarını ifade ediyorlar.

Xenical order DÜNYANIN ÖĞRENCİLERİDE BODRUM?DA?

?Bodrum Dünyayı Kucaklıyor? Uluslar Arası Barış etkinliğinde ayrıca Rotarylerin uzun dönem öğrenci değişim programıyla, bölgeye gelen  Kanada, Amerika, Meksika, Arjantin ve Endonezyalı  öğrencilerde hazır bulunacak.

DÜNYA MÜZİKLERİ DANSLARI MEYDANA İNİYOR?

?Bodrum Dünyayı Kucaklıyor? Uluslar Arası Barış etkinliğinde bir çok ülkenin müzikleri, dansları, Bodrumlu gençlerin konserleri, Bodrum Halk Oyunları ve Uluslararası çocuk korosu da renk katacak. Bodrum’un amatör lise Rock grupları Dipnot, Salaş ve Detay’da meydanda hayranları için sahne alacaklar.

AMAÇ BİRLİK ve BERABERLİĞİ PEKİŞTİRMEK?

Barış mesajlarının asılacağı bir zeytin ve mandalina ağacı hazır bulunacağı ?Bodrum Dünyayı Kucaklıyor? Uluslar Arası Barış etkinliğinde, minik çocuklar için de, yüz boyama masası kurulacak. Karia Rotary Dönem Başkanı Hülya Kocadon ?Bodrum Dünyayı Kucaklıyor? Uluslar Arası Barış etkinliği için ?Amacımız, her gün olumsuz haberlerle yoğrulduğumuz dünyada, güzelliklerinde olduğunu, dünyanın dört bir yanından gelip Bodrum?a yerleşmiş insanların, Bodrum?da  barış, birlik ve beraberlik içerisinde yaşadıklarını göstermek.? dedi.

treat adenoma of prostate

ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.