Bodrum Gündem

Bodrum Rotaract Yeni Projelerle İş Başında

01.04.2013
0
A+
A-

order Vermox online Viagra Gold no prescription 2440. Bölge Bodrum Rotaract Külübü yönetim kurulu ve üyeleri, iki haftada bir  çarşamba günleri düzenlediklerini olağan toplantılarında yeni planlanacak projeler hakkında fikir alışverişinde bulundular.

order Nolvadex Bodrum Gündem Haber

Yeterli çoğunluğun sağlanmasıyla başlayan toplantıya Bodrum İnteract Kulübü Yönetim Kurulu Üyeleri de katılarak projelerinden bahsettiler.  Toplantıda  yakın tarihlerde Rotaract ve İnteract olarak ortaklaşa düzenlenecek projeler hakkında da fikir alışverişinde bulunularak ekip ruhunun oluşması sağlandı.

Bodrum Rotaract Kulübü yönetimi, toplantının ilerleyen dakikalarında ise ortaya atılan yeni fikirlerle ortaklaşa bir proje oluşturma noktasında buluştular ve görev paylaşımlarını yaparak çalışmalara start verdiler. Bodrum Rotaract Kulübü Başkanı Furkan Yutaz, topluma katkı sağlamayı amaçlayan bu projelerin yakında kamuoyu ile de paylaşılacağını duyurdu.

Furkan Yutaz başkanlığında düzenlenen 589. toplantılarını gerçekleştiren Bodrum Rotaract Kulübü toplantısına bu hafta üyeliğe aday misafirler de katıldı. Toplantıda projelerin yanı sıra misafirlere “Rotaract nedir?” “İşleyişi Nasıldır?” gibi merak edilen sorular hakkında bilgi verildi.

Geçtiğimiz hafta 22-24 Mart tarihleri arasında Bostanlı Rotaract Kulübü ev sahipliğinde
Kuşadası’nda düzenlenen 2440. Bölge Rotaract Kulüplerinin bir araya geldiği 2440.Bölge 15.Rotaract Asamblesi’ne katılan Başkan Furkan Yutaz ve üyeler, katılamayan diğer üye ve misafirlere asamblede bahsi geçen konular hakkında kısaca bilgi verdi. Asamblenin ana temasının “enerji” olduğunu, asamble boyunca yapılan konuşmalarda hissettirilen duygunun  “Enerjiyi Hisset, Farkı Keşfet!” şeklinde olduğunu belirtti.

2012-2013 Dönem Yönetim Kurulu Başkan Furkan Yutaz, Asbaşkan Cansu Türkdoğan Şimşek, Sekreter Emre Rendeci, Sayman Selcuk Eşer ve Geç.D.Başk. Melisa Anafarta’dan oluşmaktadır.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.