Bodrum Gündem

SON DAKİKA… Nigar Uluerer’i Kaybettik

SON DAKİKA… Nigar Uluerer’i Kaybettik
03.04.2013
0
A+
A-
generic Retin-A

26 yıl önce yerleştiği Bodrum?da yaşayan Türk sanat müziğinin efsane sanatçılarından Nigar Uluerer (87) doğum günü olan 10 Şubat?ta solunum yetmezliği nedeniyle Bodrum Devlet Hastanesi?ne kaldırılmıştı. Daha sonra İzmir’de tedavi edilen Nigar Uluerer     yaklaşık bir aydır Bodrum Devlet Hastanesinde tedavi görüyordu. 

Çiçek Bozoğlu/Bodrum Gündem/3 Nisan 2013 Indocin online

Bir aydır  Bodrum Devlet Hastanesinde solunum yetmezliği tedavisi gören Nigar Uluerer’de kalp yetmezliği sorunu da meydana gelmişti.  Hastanede solunum cihazına bağlı olarak yaşam savaşı veren Nigar Uluerer 3 Nisan  02:30’da hayatını kaybetti.

Uluerer 2009 yılında da beyin kanaması geçirmiş ve bir süre özel bir hastanede tedavi görmüştü.

Nigar Uluerer birçok ünlü şarkısının yanı sıra Gümüş Gerdanlık, Taş Plaktan Bugüne, Cilalı İbo Yıldızlar Arasında, Üç Garipler  isimli sinema filmlerinde rol almıştı. Alişimin Kaşları Kara, Ben Gamlı Hazan,. Aşkımızın Sonu Yok, Bir İnat Yüzünden, B:öyle Aşktan Hayır Gelmez, Fincanı Taştan Oyarlar, A Fadimem ve Acı Feryat gibi sanat müziği eserleri ile sanat severleri hayran bırakmıştı.

Nigar Uluerer bugün Bodrum Adliye Camminde öğle namazını mütekip kılınacak cenaze namazının ardından Karaburgaz Mezarlığına defnedilecek. Merhumeye Allah’tan rahmet,  sevenlerine baş sağlığı diliyoruz.

get Paxil

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.