Bodrum Gündem

14-25 Yaş Arası Gençler Risk Altında

14-25 Yaş Arası Gençler Risk Altında
18.04.2013
0
A+
A-

Generic Viagra

Bodrum?da faaliyet gösteren Özel Merter Eğitim Kurumları tarafından, öğrencilere yönelik  ?Terörle Mücadele? Semineri gerçekleştirildi. Bodrum İlçe Emniyet Müdürü Akgün, özellikle 14-25 yaş aralığındaki gençlerin terör riski altında olduğuna dikkat çekti.

how to buy Plavix Bodrum Gündem Haber/18 Nisan 2013

Bodrum Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele ekipleri, gençleri bilgilendirmeye devam ediyor. Bodrum Emniyet Müdürü Ömer Akgün ve Emniyet Müdür Yardımcısı Kazım Taşbaş Buy Topamax on line tarafından Merter Koleji Konferans Salonunda yaklaşık bir saat süren seminere, Merter Koleji 9. Sınıf öğrencileri katıldı.

Seminerde Terörle Mücadele ile ilgili bilgiler veren Emniyet Müdür Yardımcısı Kazım Taşbaş, ülkemizde teröre bulaşan gençlerin yaşamlarından kesitler sundu ve gençlerin her zaman teyakkuzda olmaları gerektiğini tavsiye etti.  Slaytlar ve videoların izlettirilmesiyle zenginleştirilen seminerde öğrencilere hitap eden Bodrum Emniyet Müdürü Ömer Akgün, özellikle 14-25 yaş arasındaki gençlerin risk altında olduğunu ve öğrencilerin çok dikkatli olmaları gerektiğine dikkat çekti.

Seminer Özel Merter Anadolu Lisesi Müdürü Ömer F. Hoşdoğdu?nun nün Bodrum Emniyet Müdürlüğüne teşekkürü ve öğrencilerin çiçek takdiminden sonra sona erdi.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.