Bodrum Gündem

?Gülşah İkbal İle Tılsımlı Fırçalar? Sergisi Bodrum’da Açıldı

20.04.2013
0
A+
A-

brand Kamagra online Klasik Türk süsleme sanatçısı Gülşah İkbal Özkeskin Cesur?un, Bodrum Midtown da açtığı ?tılsımlı fırçalar? sergisi büyük beğeni topladı.

Bodrum Gündem Haber/20 Nisan 2013 generic Plavix

Bodrumlu sanatçı ve eğitmen Gülşah İkbal?in sergisinde; ebru, seramik, tezhip ve minyatür sanat dallarından 70 eser sergileniyor. Sergide en büyük ilgiyi her biri maddi ve manevi yüksek Lasix online bir değere sahip olan tezhip sanat dalına ait eserler çekiyor.

Sanatçı Gülşah İkbal gazetecilerin sorularını yanıtlarken tezhip eserlerinde,  5 saat Arap zamkıyla ezilen altının boya olarak kullanıldığını ve her bir eserin çok uzun süre çalışılarak ortaya çıktığını anlattı. Bodrum Midtown alışveriş merkezinde 8 inci kişisel sergisini açan, geleneksel Türk el sanatları uzmanı Gülşah İkbal, İzmir Gaziemir Belediyesi ve Halk Eğitim Merkezi işbirliği ile düzenlenen kurslarda bu sanat dallarının eğitimini verip yaşatan genç ustalardan.

?Gülşah İkbal ile Tılsımlı Fırçalar? adlı serginin açılışına Bodrum Yalıkavak Belediye Başkanı Mustafa Saruhan, Bodrum İlçe Emniyet Müdürü Ömer Akgün ve Müdür yardımcısı Kazım Taşbaş, Milas Bodrum Havalimanı Emniyet Müdür yardımcısı Can Candaş, Bodrum Otelciler Derneği BODER Genel Sekreteri Orhan Kavala, Özel Bodrum Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Servet, aile hekimi doktor Bülent Kartal?ın da aralarında bulunduğu ziyaretçiler katıldı.

Dört sanat dalından oluşan, eserleri bir sergide, sanatseverlere sunan Gülşah İkbal Özkeskin Cesur?un sergisi 30 Nisan tarihine kadar açık kalacak.

ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.