Bodrum Gündem

BODRUM?A YAKIŞAN 23 NİSAN TÖRENİ

23.04.2013
0
A+
A-

Türkiye Büyük Millet Meclisinin açılış günü olan ve Atatürk tarafından çocuklara armağan edilen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Bodrum Belediye Meydanında düzenlenen resmi törenin ardından stadyumda yapılan gösterilerle sona erdi.

Çiçek Bozoğlu/Bodrum Gündem purchase Baclofen 25 mg

Bodrum Belediye Meydanında başlayan resmi törende Bodrum İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Bodrum?da faaliyet gösteren siyasi parti ve  sivil toplum kuruluş temsilcileri Atatürk anıtına çelenk koyarak saygı duruşunda bulunup İstiklal Marşı okudular. Tören daha sonra Bodrum Şehir Stadyumunda devam etti. buy Plavix online

Belediye Meydanındaki Törende, Bodrum Kaymakamı Dr.Mehmet Gödekmerdan, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Bodrum Ticaret Odası Başkanı Mahmut Serdar Kocadon, CHP İlçe Başkanı Okan Özsu, Ak Parti İlçe Başkanı Yılmaz Algül, Demokrat Parti İlçe Başkanı Nihal İmbat Güler, Bodrum Şoförler Odası Başkanı Aytekin Çanakçı, Bodrum Esnaf Odası Başkanı Mustafa Danacı, MHP İlçe Yöneticileri, Gaziler ve vatandaşlar katıldı.

Bodrum Şehir Stadyumundaki törene Bodrum Kaymakamı Dr.Mehmet Gödekmerdan ve Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’un yanı sıra Bodrum Başsavcısı Hayati Keskin, Garnizon Komutanı Albay Ahmet Şevki Ulugün, , İlçe Jandarma Komutanı J.Yarbay Hakan Demirörs, Belediye Başkan vekili Hüseyin Yıldızhan ve Bodrum Emniyet Müdürü Ömer Akgün, gaziler ve vatandaşlar katıldı.

 Bodrum İlçe Milli Eğitim Şube müdürü Mehmet Ali Durmuş’un yaptığı günün anlam ve önemini belirten konuşmanın ardından  2012-2013 Eğitim ve Öğretim döneminde küçük kızlar Voleybol İl birincisi Cumhuriyet İlkokulu’na, Yıldız Kızlar İl birincisi Cumhuriyet Ortaokulu’na, Erkek Basketbol İl birincisi Mahinur-Cemal Uslu Ortaokulu’na, Halk Oyunları Stilize dalında il birincisi ve bölge ikincisi Güler Mustafa Kızılağaç  İlkokulu’na ödülleri verildi.Stadyumda yapılan törende order Indocin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı. Bodrum?da okullarda eğitim gören ilk ve orta okul öğrencilerinin gösterilerinin yanı sıra Gürcistan?dan gelen misafir öğrenciler de birbirinden güzel halk oyunları sergilediler.

 

 

 



ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.