Bodrum Gündem

Ödünç Motosikletle Rakiplerine Fark Attı

24.04.2013
0
A+
A-

Antalya?da geçtiğimiz hafta sonunda düzenlenen  Türkiye Enduro Şampiyonası’nda Bodrumlu?dan yarışa katılan Gas Gas Racing Team sporcusu Mustafa Özkeskin, Bülent Öztürk ve Harun Erdoğan kupa ile döndü. Yarışmadan önce motosikleti arızalanan Mustafa Özkeskin ödünç aldığı motosiklet ile rakiplerine fark attı.

get Naltrexone diflucan without prescription Bodrum Gündem Haber Retin-A without prescription

Türkiye Enduro Şampiyonası’nın 2. Ayağı Antalya?nın kemer ilçesinde yapıldı. Yarışmaya Bodrum?dan katılan  Gas Gas Racing Team sporcusu Mustafa Özkeskin, Bülent Öztürk ve Harun Erdoğan Olimpos dağı eteklerinde zorlu parkurda düzenlenen yarışmada n on dakika önce motosikleti arızalanan Özkeskin son dakikada başka bir arkadaşının motosikleti ile yarışmaya girdi. Özkeskin en yakın rakibine 3,5 dakika fark atarak şampiyonluğa ulaştı.

Diğer sporcular  Bülent Öztürk ve Harun Erdoğan Amatör kategoride kendi klasmanlarında ikinci oldu.

Ödünç motor ile 2.ayakta birinci olan  Mustafa Özkeskin, “Büyük bir talihsizlik sonucu yarışmadan on dakika önce son hazırlıklarımı yaparken kendi motosikletimde arıza meydana geldi. Onaramayınca arkadaşlarımdan aldığım motosiklet ile yarışmaya katıldım, performansımı bu durum olumsuz etkilemesine rağmen yinede birinci olmayı başardım. Geçen yıl 7 yarışın tamamında birinci olmuştum. Bu yılda ikide iki yaptım. Amacım tüm organizasyonlara katılarak Türkiye şampiyonluğunu bir kez daha  Bodrum’a  kazandırmak. Bu yıl geçtiğimiz yıllara göre enduro klasmanına gösterilen ilgi oldukça fazla.  Bodrum ilk yarışta bir rekora imza attı. Bizlerde Bodrum’u temsil eden sporcular olarak bi ilgiye layık olmaya çalışacağız. 11 Mayıs’ta Adana’da gerçekleşecek olan organizasyon için hazırlıklarımıza başladık. Takımım Gas Gas’a ve bizleri yalnız bırakmayan Bodrumlulara teşekkür ederim” dedi

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.