Bodrum Gündem

Kocadon, Taksicilerin Sorunlarını Dinledi

26.04.2013
0
A+
A-

 

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, yeni sezon öncesi sorunlarını dinlemek ve çözüm yolları bulmak için Bodrum?da çalışan taksicilerle bir araya geldi.

Retin-A to sale Bodrum Gündem Haber

Bodrum Belediyesi Meclis Salonu’nda yapılan toplantıya Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Bodrum Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Aytekjn Çanakçı ve Bodrum Belediyesi Meclis Üyesi Vedat Bozbey katıldı.

Bodrum?u Dünyaya Tanıtan Esnafımızın Yanındayım? order Clonidine

Toplantıda taksi şoförleri ile başkanlar 2013 yaz sezonu öncesi karşılıklı fikir alışverişlerinde bulundular. Taksi şoförlerinin sorunlarını ve taleplerini yüz yüze konuşarak duymak istediğini belirttiği konuşmasıyla toplantıyı açan Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon “2012 yaz sezonu Bodrum’da turist sayısı bakımından çok iyi geçti. Bunun sebebi bir tek Bodrum Belediyesi ya da Bodrum Belediye Başkanı olarak ben değilim. İyi bir turizm sezonunun geçmesinde şoför esnafımızın da yani sizlerin de katkısı büyük olmuştur. Bodrum’dan memnun ayrılan yabancı turist ve Anadolu halkı gittikleri yerlerde sizlerin hoşgörü ve misafirperverliklerinizi anlatıyorlar. Bodrum’un tanıtımına sizler de büyük katkıda bulunuyorsunuz. Sizlerin iyi, rahat bir ortamda çalışabilmeniz için Bodrum Belediyesi olarak elimizden gelen desteği sağlayacağız. Bu toplantının amacı sizin sorunlarınızı dinleyerek çözüm yolları bulup sizlere yardımcı olmaktır. Bodrum Belediye Başkanı olarak Bodrum’u dünyaya tanıtan esnafımızın her zaman yanındayım. Benim sizden ricam, tüm taksi, minibüs toplu taşıma yapan tüm şoförlerimiz sizler de kendi aranızda birlik ve beraberliğinizi bozmayınız. Çıkar kavgalarının içine düşmeyiniz. Korsan taşımacılık sizin en büyük sorununuz. Bu sorunu gidermek için güç birliği yapmalısınız. Oteller ya da araba kiralama yapanları aranızdaki iletişimle bizlere bildiriniz. Ben Bodrum Belediye Başkanı olarak Aytekin Başkanımla gerekirse tek tek otelleri arayıp korsan taşımacılıkla ilgili gerekli uyarılarda bulunuruz. Biz Bodrum Belediyesi olarak üstümüze düşen görevleri sonuna kadar yerine getireceğiz.” dedi.

Taksi duraklarına arabaların giriş çıkışlarının zor olduğunu söyleyen şoförlere cevap veren Başkan Mehmet Kocadon ?Gelen turistlere ya da Bodrum’da yaşayanlara iyi bir hizmet verebilmeniz için çalışma koşullarınızın da iyi olması lazım. Siz ne kadar rahat bir ortamda çalışırsanız, sizin pozitif enerjiniz yüksek olur ve bu da taksinize binen vatandaşa yansır. Gelen misafirinizi konuk edebileceğiniz, çay kahve ikramında bulunacağınız bir durağınız elbette olmalı. Daha önceleri bazı duraklarımızda iyileştirme çalışmaları yaptık, diğerleri için de yapacağız. Durakları kötü olanlar içlerinde bir temsilci belirlesinler. O temsilciler benimle ve oda başkanımla görüşüp nelere ihtiyaç duyduklarını not aldırsınlar ve çalışmalarımıza bir an önce başlayalım. Durak yerlerinin durumlarının elverişsiz olduğunu söyleyen arkadaşlarımız için de imar durumlarına bakıp nasıl iyileştirme yapılabilir diye oturur konuşuruz. Amacımız sizleri memnun edebilmek.? dedi.

Bodrum Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Aytekin Çanakçı da yaptığı konuşmada ?Sizlerin önünde öncelikle sizin adınıza ve odam adına Bodrum Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Kocadon’a bu toplantıyı düzenlediği için teşekkür ederim. İlk defa bir belediye başkanı sezon öncesi şoför esnafımızı bir araya getirerek dertlerini, sorunlarını yüz yüze dinledi. Taksici esnafımızın ve odamızın en önemli sorunu korsan taşımacılık ve durak harici durmalar. Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası olarak, belediyemizle ve emniyetimiz ile işbirliği içinde gerekli uygulamaları yapıyoruz; fakat bizim de yetişemediğimiz noktalar oluyor. Eğer siz şoför arkadaşlarımız bizlere yardımcı olursa, iyi bir işbirliğine girişebilirsek bu problemi çözeceğimize inanıyorum. Sorunlarınızı bana ve Bodrum Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Kocadon’a anlattınız, inşallah bu sorunlarımızı çözerek rahat bir sezon geçireceğiz.? dedi.

Plavix buy

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.