Bodrum Gündem

Son Dakika! Bodrum’da Bir Evde Patlama Oldu

28.04.2013
0
A+
A-
Bodrum Yokuşbaşı Mahallesinde yalnız yaşayan Sevgi Kartal (Bayrak) adlı bir kadının evinde, ev tüpünden sızan gazın sıkışması sonucu meydana gelen patlamada biri ağır iki kişi yaralandı.
Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem-27 Nisan 2013 where can i buy Plavix buy Ventolin no prescription
Saat 13:05 civarında İbrahim Kaya’nın evinde gaz sıkışması sonucu meydana gelen patlama sonucu 40 yaşlarındaki kiracı Sevgi Kartal ağır şekilde yararlanırken, ev sahibi İbrahim Kaya’nın annesi Ayşe Kaya ise hafif bir şekilde yaralandı. Bodrum Devlet Hastanesine kaldırılan yararlılardan patlamanın meydana geldiği evde yaşayan Sevgi Kartla’ın durumunun ağır olduğu, İzmir yada Isparta’da yanık ünitesi bulunan hastanelerden birine sevk edildiği öğrenildi.
Şiddetli bir şekilde meydana gelen patlama sonucu evde büyük hasar meydana gelirken, itfaiye ekipleri AYDEM’in olay yerine yaklaşık yarım saat sonra gelmelerinden dolayı müdahale etmekte zorlandılar. Vatandaşlar AYDEM’in elektirkleri kesmek için olay yerine geç gelmesinden kaynaklı tepki gösterirken, “Faturayı geciktirince elektirikleri hemen kesiyorlar. Acil durumda ise gelmiyorlar.Yazıklar olsun” diyerek isyan ettiler.

order Albendazole

Yaklaşık yarım saat sonra AYDEM personelinin elektirikleri kesmesinin ardından itfaiye ekipleri yangına müdehale ederek söndürdü. Emniyet mensuplarının geniş güvenlik önlemleri aldığı gözlenirken, çevre evlerin camlarının kırıldığı ve vatandaşlarında büyük korku yaşadığı görüldü.
Ev sahibi İbrahim Kaya’nın ailesinin evde olmadığı belirtildi. Patlamadan yaklaşık 45 dakika sonra olay yerine gelen Yaşar Kaya’nın oldukça şaşkın ve üzgündü.
Olayla ilgili incelemeler sürüyor.
ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.