Bodrum Gündem

Güvenlik Olmadan Turizm Olmaz

06.05.2013
0
A+
A-

 

Bodrum İlçe Emniyet Müdürü Ömer Akgün, mobese sisteminin suçla mücadele için kaçınılmaz bir ihtiyaç olduğunu söyledi.

Çiçek Bozoğlu/Bodrum Gündem

Bodrum İlçe Emniyet Müdürü Ömer Akgün,  polis bölgesinde yer alan Torba, Bitez ve Konacık?ta  da acil olarak mobese sistemine ihtiyaç duyulduğunu açıkladı.

Cheap Sildenafil Allergies

MOBESE kameralarının Bodrum?da güvenlik sisteminde ve işleyişinde önemli bir yer tutacağını dile getiren Bodrum İlçe Emniyet Müdürü Ömer Akgün ?Torba, Bitez ve Konacık için 6 aylık bir çalışma sonucunda bu bölgelerle ilgili fizibilite yapıldı ve  konu ile ilgili teknik şartname hazırlandı. Geriye sadece yapılan fizibilite gereği ilgili noktalara mobese sisteminin ihaleye çıkıp satın alınarak montajı kaldı. Bununla birlikte Turgutreis ve Yalıkavak için de böyle bir çalışmanın ivedilikle yapılmasında fayda var. Bodrum gibi marka bir ilçede güvenlik konusunda her türlü tedbirin alınması gerekir. Bizler bütün personelimizle gece-gündüz demeden halkımıza en iyi hizmeti vermeye çalışıyoruz. Fakat günümüz teknolojisinden de yararlanarak emniyet birimlerine destek olmamız gerekiyor. Güvenlik olmadan turizm olmaz, yaşam da olmaz. Bunu unutmamak gerekir?. dedi.

purchase cheap Sildenafil

Bodrum İlçe Emniyet Müdürü Ömer Akgün,  suçla mücadelede ve olayın aydınlatılmasında mobese  kameralarının önemli olduğunu, sistemin suç işlemeye meyilli kişilerde,  suç işleme oranında önemli bir azalmaya neden olduğunu ve caydırıcılık özelliğinin bulunduğunu söyledi.

Kameraların konacağı noktaların insan yoğunluğunun ve olaylar sırasında hareketin bolca yaşandığı yerlerden seçileceği kaydedildi.

Bodrum?da polis bölgesinde yaklaşık 350 civarında emniyet mensubu görev yapmakta. Bölgeye yaz sezonu için Muğla?dan 20-30 kişilik bir memur desteği verilmekte.

ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.