Bodrum Gündem

BODTO Seçimlerinde SONDAKİKA Halil Akfidan Vizyon’dan Ayrıldı

BODTO Seçimlerinde SONDAKİKA Halil Akfidan Vizyon’dan Ayrıldı
10.05.2013
0
A+
A-

12 Mayıs Pazar Günü yapılacak olan BODTO seçimlerine “Vizyon Hareketi”nden 8. Meslek Grubundan aday olan Bodrum Döviz sahibi Halil Akfidan, doku uyuşmazlığı gerekçesi ile ayrıldığını bildirdi.

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem-10 Mayıs 2013

Bodrum Ticaret Odası Seçimlerine iki gün kala Vizyon Hareketi adaylarından Halil Akfidan gruptan ayrıldı. Akfidan BODTO meclis üyeliği seçimlerine bağımsız aday olarak katılacak. BODTO 8.Meslek grubundaki  üyelere SMS yolu ile Vizyon Grubundan arıldığını order methotrexate online bildiren Halil Akfidan; “Vizyon hareketi ile DOKU uyuşmazlığı nedeni ile ayrılmak zorunda kaldık” ifadesini kullandı.

Halil Akfidan’ın BODTO 8.Meslek grubu üyelerine gönderdiği mesaj şu şekilde;

BODTO SEçİMLERİ Turuncu renk oy pusulasına sahip Bodrum vizyon hareketi ile DOKU uyuşmazligi nedeni ile ayrilmak zorunda kaldik 8. nolu meslek grubu meclis üyesi olarak beni seçmek isterseniz her iki oy pusulasından birisinden bir ISMI çIZEREK benim adımı yazabilirsiniz. Arz eder, saygilarimi sunarim

8.Nolu Meslek Grubu Meclis Üyesi Adayi Halila AKFİDAN BODRUM DÖVİZ A.S

12 Mayıs Pazar Günü yapılacak BODTO seçimleri öncesinde Mahmut Kocadon liderliğinde Viagra online Canada “Bodrum İçin Biz Biriz” ve Xenical pills “Vizyon Hareketi” yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor.

ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.