Bodrum Gündem

Muğla Ticaret Odasında Mavi Liste 16-1 Kazandı

Muğla Ticaret Odasında Mavi Liste 16-1 Kazandı
11.05.2013
0
A+
A-

purchase cheap Baclofen Muğla Ticaret Odasında Mevcut Başkan Bülent Karakuş Üçüncü Kez Başkan

Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) meslek komitesi seçimlerinde mavi listeyle seçime giren mevcut başkan Bülent Karakuş, 16 meclis grubunu kazanırken, beyaz listeyle seçime giren Safa Altaş ise sadece 1 nolu meslek grubunu kazandı. Safa Altaş kendi grubundan çıkamadı.

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem-11 Mayıs 2013
buy azithromycin online
generic Kamagra Muğla Ticaret ve Sanayi Odası çok amaçlı toplantı salonunda saat 09.00?da oy verme işlemi saat 17.00?de sona erdi. Muğla Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu başkanlığını iki dönemden bu yana sürdüren Bülent Karakuş?un liderliğindeki Değişim Grubu ?MAVİ? oy pusulası ile Gelişim Hareketi lideri Safa Altaş ise ?BEYAZ? liste ile seçime girdiler.

Muğla Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerinde seçme ve seçilme hakkı olan 4 bin 100 seçmenin, 2 bin 333?ü oy kullandı. Seçim sonucu toplam 17 sandıktan bin 513 oy Bülent Karakuş?a çıkarken, Safa Altaş ise 820 oy aldı. 17 meslek grubu içerisinden 1. Meslek grubu dışındaki tüm grupları Karakuş kazandı. Seçimlerde mevcut Başkan Bülent Karakuş kendi meslek komitesinin bulunduğu 16. grupta üstünlük sağlayarak 188 oyun 139?unu aldı. Safa Altaş ise kendi meslek grubunun bulunduğu 8. gruptan 50 oy alırken, Bülent Karakuş?a 63 oy çıktı.

Meslek grupları seçiminin galibi mevcut Başkan Bülent Karakuş, rakibi Safa Altaş birbirlerini tebrik ederken seçimin iyi bir atmosferde geçtiğini ifade etti. Karakuş ?Oy veren ve vermeyen herkese teşekkür ediyorum. Artık seçim bitti. Bundan sonra iş zamanı. Bize o veren de, vermeyen de odamızın seçkin birer üyesidir. Önümüzdeki hafta Meclis Başkanı ve Yönetim Kurulu Başkanı seçimleri yapılacak? dedi.

ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.