Bodrum Gündem

Çalışanlar ve Araçlar Bodrum Belediyesinde Kalacak

Çalışanlar ve Araçlar Bodrum Belediyesinde Kalacak
13.05.2013
0
A+
A-

 
purchase Indocin

Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan son günlerde Bodrum genelinde belediye çalışanlarına yönelik il merkezi ve benzeri yerlere tayin edildiklerine yönelik söylemlerle ilgili bir açıklama yaptı.

buy premarin Bodrum Gündem Haber purchase Lamisil online

Bodrum Kaymakamlığı Toplantı Salonunda  ?6360 Sayılı 13 İlde Büyükşehir ve 26 İlçede kurulması ile bazı kanun ve kanun hükmünde kararnamelerde değişiklik yapılması hakkında kanun ile ilgili; Bodrum İlçesi ve Belde Belediyelerinin devir ve tasnif işlemleri için ilçe komisyon toplantısı yapılarak devir işlemleri hakkında? kararlar alındı.

Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan, konu ile ilgili yaptığı açıklamada ?11 Belediye Başkanının da katıldığı toplantıda tüm belediye çalışanlarının ve araç gereçlerin Bodrum?da kalacak şekilde devir teslim kararı alınmıştır. Komisyon kararımız bu şekli ile valilik makamımıza takdim edilecektir. Yarımada genelinde belediyelerimizde çalışan personelimizin tayininin yapıldığı konusunda ortalıkta konuşulan söylemler asılsızdır. Tüm personelimizin çalışmalarına özenle devam etmesini diliyorum? dedi.

ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.