Bodrum Gündem

Ortakent Yahşi Gençlikspor I. Amatör Kümede

Ortakent Yahşi Gençlikspor I. Amatör Kümede
13.05.2013
0
A+
A-

 

II. Amatör Küme A Grubunda mücadele eden Ortakent Yahşi Gençlikspor sezonun son maçında Milas Gençliksporu 3-2 mağlup ederek sezonu şampiyonlukla tamamladı  ve I. Amatör Kümeye çıkmayı başardı.

Bodrum Gündem Haber

Deplasmanda oynadığı karşılaşmada ilk yarıya hızlı başlayan Ortakent Yahşi Gençlik  15. dakikada Eren Doğan?ın attığı golle 1-0 lık üstünlük elde etti. Maçın 35. dakikasında Milas Gençlikspordan gelen golle durum eşitlendi ve ilk yarı 1-1 sona erdi.

Retin-A no prescription

İkinci yarıda 65. dakikada Hasan Çiftçi?nin golüyle öne geçen  Ortakent Yahşi Gençlik durumu 2-1 yaptı. 70. dakikada Milas Gençlikspor bir kez daha beraberliği sağladı. 83. dakikada Hasan Çiftçi kendisinin ikinci, takımının üçüncü golünü atarak Ortakent Yahşi Gençliksporu 3-2 lik üstünlüğe taşıdı.

Sezonun son maçını da galip tamamlayarak 11 galibiyetle şampiyon olan Ortakent Yahşi Gençlikspor bir üst lige çıkmaya hak kazandı.

Kulübün teknik direktörü Hikmet ince iyi bir sezon geçirdiklerini dile getirerek, önümüzdeki sezona birkaç takviye oyuncuyla daha iyi bir ekip kurarak şampiyonluk iddialarını sürdüreceklerini, amaçlarının I. Amatör Kümede de şampiyon olup Süper Amatöre çıkmak olduğunu söyledi. 

.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.