Bodrum Gündem

Vali Fatih Şahin Bodrum’a Veda Etti…

16.05.2013
0
A+
A-

vali fatih sahin int

Geçtiğimiz günlerde yayımlanan valiler kararnamesi ile merkeze alınan Muğla Valisi Fatih Şahin Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan?a veda etti.

Bodrum Gündem Haber

Muğla Valisi Fatih Şahin Bodrum Kaymakamlığı toplantı salonunda Bodrum protokolü ile vedalaştı. Vedalaşmaya Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan, Garnizon Komutanı Albay Ahmet Şevki Ulugün, Emniyet Müdürü Ömer Akgün, İlçe Jandarma Komutanı Yarbay Hakan Altınörs, Konacık Belediye Başkanı Mehmet Tosun, Mumcular Belediye Başkanı Birol Aydın, Turgutreis Belediye Başkanı Mehmet Dinçberk, Ortakent Belediye Başkanı M. Onur Şahbaz başta olmak üzere protokol üyeleri katıldı.

Vali Fatih Şahin yaptığı konuşmasında ?Görev yaptığım süre içinde bizlere yardımcı olan siz değerli mesai arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. 3 yıllık görev süremce sizlerden, Bodrumlulardan oldukça memnundum. Bodrum doğası tarihi özellikleri iklimi ve turizmi ile eşine az rastlanır güzellikte özel bir yer. Sizlerin çalışmaları, gayretleri ile ümit ediyorum ki çok daha iyi yerlere gelecektir. Makamlar gelip geçici, dostluklar bakidir. Ben sizleri birer dost olarak biliyorum. Bundan sonra da nerede olursak olalım kapımız sizlere hep açık. Benim için bu bölgede görev yapmak büyük bir onurdur. Hem sizlere hem de tüm Bodrumlu vatandaşlarımıza sağlık, mutluluk, başarı ve huzur dilerim? dedi.

Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan Muğlada ki görevi sona eren Vali Fatih Şahin’e Bodrum protokolü ve Bodrum halkı adına şunları söyledi; Görev süreniz içinde Bodrum’a çok güzel hizmetler yaptınız, Bodrum?a çok büyük destekler verdiniz. Bizler de Bodrum adına sizlere şükranlarımızı sunuyoruz. Bundan sonraki yaşamınızda da sağlık, mutluluk ve huzur diliyorum. Bizimde sizlere kapımız her zaman açık. Sizleri Bodrum’da ağırlamaktan mutlu olacağız. Yolunuz açık olsun? dedi.  

.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.