Bodrum Gündem

Gençlik Coşkusu

19.05.2013
0
A+
A-

Bodrum şehir stadında yapılan 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları renkli dans görüntülerine sahne oldu. Tişörtlerinde Atatürk fotoğrafları ile sahaya çıkan liseli gençler hareketlerini Türk Marşı eşliğinde yaptı.

erectile dysfunction lowest prices for Plavix Bodrum Gündem Haber buy Cialis soft tabs

19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı şehir stadyumunda düzenlenen törenle kutlandı. Bodrum Kaymakamı Mehmet Gödekmerdan, Belediye Başkanı Mehmet Kocadon , Jandarma Komutanı Yarbay Hakan Demirörs, Cumhuriyet Başsavcısı Hayati Keskin ve yaklaşık 1200 kişinin  ilgi ile izlediği gösterilerde Bodrum Dans Kulübü Yurt Dışı Tanıtım ekibi yöresel oyunları sergiledi bol alkış aldı.36 dereceye yakın sıcak altında yapılan gösteriler sırasında bazı öğrenciler fenalık geçirdi öğrencilere ilk yardımı arkadaşları yaptı.

İlçedeki 4 lisenin öğrencileri, jimnastik hareketlerini Atatürk fotoğraflı tişört giyerek ve  çalınan Türk Marşı ile yaptı. Yabancı pop şarkıları ile modern danslarını sergilediler.

Ata İçin Koştular…

Sahada yapılan 400 metre kızlar koşusunu Aycan Genç ve 800 metre erkekler koşusunu ise Alper Erkaya kazandı. Yarışmada ilk üç dereceye girenlere madalyalarını Kaymakam Gödekmerdan ve Belediye Başkanı Kocadon verdi.

Yaklaşık bir buçuk saat gören gösteriler 10. Yıl Marşı ile sona erdi.

Her yıl10. yıl marşı ile dev Türk Bayrağı ve Atatürk posterlerinin açılması ile sona eren bayram bu kez sessiz sedasız sona erdi

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.