Bodrum Gündem

Yansın Bodrum-Karaova Düğünü

Yansın Bodrum-Karaova Düğünü
25.05.2013
0
A+
A-

Order Disulfiram

Bodrum Folklor Araştırma ve Turizm Derneği Kulübü  (BOFAD) her yıl düzenlediği kültür şenliklerinin on ikincisi 26 Mayıs Pazar günü Bodrum Antik Tiyatro’da gerçekleşecek.

Bodrum Gündem Haber/25 Mayıs 2013

Bodrum’un ilk folklor derneği olarak 1999 yılında kurulan Bodrum Folklor Araştırma ve Turizm Derneği Kulübü geleneksel olarak yaptığı kültür şenliklerinin bir yenisini daha gerçekleştirecek. Bodrum Belediyesi’nin desteği ile 26 Mayıs 2013 Pazar günü saat 20:30’da Bodrum Antik Tiyatro’da gerçekleşecek 12. BOFAD Kültür Şenliği’nin bu yılki projenin alt başlığı cheap methocarbamol “Karaova Düğünü – Yansın Bodrum order Fluconazole ” olarak belirlendi.

Kültür Şenliği öncesinde bir açıklama yapan BOFAD Başkanı Mehmet Dirin; ?Bodrum yarımadasında yaşayan vatandaşlarımız ve Bodrum’da tatil yapan turistlerimizi Kültür Şenliğimizde görmek bizleri mutlu edecek. Bu sene geçmiş yıllara nazaran daha değişik bir proje hazırladık. Projenin başlığını ise “Karaova Düğünü – Yansın Bodrum” olarak belirledik. Yaklaşık 7 ay ve sadece hafta sonları çalışarak hazırladığımız projede 8 bölgemizden oluşan yörelerin birbirinden farklı oyunlarını ve çeşitli mizansenleri sergileyeceğiz. Kültürümüzün tanıtılması ve unutulmaması, yarınlara aktarılması için yaptığımız çalışmalarımızın sonunda gerçekleştirdiğimiz kültür şenliğine herkesi davet ediyoruz. Ayrıca derneğimizin düzenlediği etkinliklerde yanımızda bulunan ve bir Bodrum sevdalısı olan, büyük bir özveri ile bize destek olan Bodrum Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Kocadon’a ve Bodrum’da göreve başladığı günden itibaren Bodrum kültürüne her türlü desteği veren Bodrum Kaymakamımız Sayın Dr. Mehmet Gödekmerdan’a da derneğimiz adına çok teşekkür ediyorum.? Dedi.

Yansın Bodrum Karaova Düğünü BOFAD

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.