Bodrum Gündem

Muhasebeciler Mustafa Uslu İle Devam Dedi

03.06.2013
0
A+
A-

01-02 Haziran 2013 Mayıs tarihinde yapılan Bodrum Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası 2. Olağan Seçimli Genel Kurulu neticesinde Resmi Olmayan Seçim Sonuçları belli oldu.

Bodrum Gündem Haber/3 Haziran 2013

Bodrum Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası 2. Olağan Seçimine, Bodrum Değişim Gurubu ile Bodrum Çağdaş Demokratlar gurubu katıldı. 282 üyesi bulunan Bodrum Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası  seçimlerinde 252  oy kullanıldı. Bodrum Değişim Gurubu adayı olan mevcut Başkan Mustafa Uslu,   174 oy ile 4 yönetim kurulu üyeliği kazanırken, Ferudun Katar başkanlığındaki  Bodrum Çağdaş Demokratlar gurubu 74 oy ile  1 yönetim kurulu üyeliği aldı .

Bodrum Değişim Gurubundan ; Mustafa Uslu , Mehmet Akdoğan, Sayim Keskin ve Mehmet Özgür Anıl,  Bodrum Çağdaş Demokratlar Gurubundan Ferudun Katar yönetim kurulu üyeliğine seçildiler.

Seçim sonrasın da açıklama yapan Mustafa Uslu “Genel kurullar  meslek siyasetinin yapıldığı, mesleğin konuşulduğu, mesleki sorunlarımızın görüşüldüğü, geleceğimizle ilgili önemli kararların alındığı, iktidarın olduğu kadar diğer kişi ve gurupların da kendilerini ifade edebildikleri  demokratik platformlardır. 2. Olağan Genel Kurul’a katılarak oylarını kullanan tüm meslek mensuplarımıza çok teşekkür ederim. Yönetim olarak, meslek mensupları arasında hiçbir ayırım yapmadan herkese aynı yakınlıktaki tutumumuzu sürdüreceğiz. Genel Kurulumuzun ülkemiz, mesleğimiz ve geleceğimiz için hayırlı olması diliyorum.” brand Viagra buy Colchicine cheap Topamax dedi.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.