Bodrum Gündem

Turgutreis Çevreye Sahip Çıktı

06.06.2013
0
A+
A-

Turgutreis Belediyesi tarafından, 5 Haziran Dünya Çevre Haftası dolayısıyla kıyı, deniz dibi ve deniz temizliği yapıldı.

Bodrum Gündem Haber/6 Haziran 2013 get methotrexate

Sabah saat 10:00?da Fener Plajında başlayan plaj temizliğine Turgutreis Belediyesi çalışanları, Yerli ve yabancı turistler, Turgutreisli vatandaşlar, D-Marin Turgutreis, La Blanche Resort, Kadıkale Resort, Xanadu Island, Armonia Holiday Village ve Kefaluka Resort çalışanları katıldı. Şenlik havasında geçen Plaj ve kıyı temizliğinde pek çok atık malzemeyle birlikte geri dönüşüm malzemeleride toplanarak çevrenin daha da temiz olması sağlandı. Çevre temizliği etkinliği ile ilgili bir açıklama yapan Turgutreis Belediyesi yetkilileri; “ Plavix online Asacol without prescription Her yıl gerçekleştirilen Çevre etkinlikleri haftası kapsamında yapılan deniz ve kıyı temizliğini bu yıl beldemizin eşsiz plajlarından biri olan fener plajında gerçekleştirdik. Bu tip çevre etkinliklerinin daha sıklıkla okullarımızın, işletmelerimizin ve vadandaşlarımızın katılımıyla beldemizin farklı plajlarında daha geniş bir katılım ile devam edecektir. Amacımız Turgutreis´in daha temiz olması ve çevreye karşı daha duyarlı bir neslin yetişmesi için katkı sağlamaktır. Çevremizin plajlarımızın ve denizlerimizin temizliğiyle ödüllendirilen Mavi bayraklı plajlarımızın sayısı her geçen yıl artmaktadır” dediler.

4 kişilik dalgıç ekibininde katıldığı etkinlikte deniz dibinden çıkan ve plajlardan toplanan çöpler Turgutreis Belediyesi temizlik hizmetleri birimi araçlarıyla toplanarak imha edildi.

ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.