Bodrum Gündem

Başkan Mehmet Kocadon Köylerde

07.06.2013
0
A+
A-

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, düzenlenen yeni yasa kapsamında Bodrum Belediyesi?nin sorumluluk alanına giren köylere yaptığı ziyaretleri sürdürüyor.

Generic Viagra order Combivent buy Propranolol online Bodrum Gündem Haber/6 Haziran 2013

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon beraberindeki Bodrum Belediyesi Meclis Üyeleri Vedat Bozbey ve Hüseyin Yıldızhan, Bodrum Belediyesi Başkan Yardımcısı Kemal Orman, Bodrum Belediyesi Teknik Koordinatörü Onur Çevik, Bodrum Belediyesi Fen İşleri Müdürü Okyay Pay ve Bodrum Belediyesi Basın Yayın Halkla İlişkiler personeliyle Mumcular Çamarası Köyü?nü ziyaret etti.

460 nüfuslu Çamarası Köyü?nün muhtarı Hüseyin Demir, Başkan Mehmet Kocadon?a köylerinde birçok eksiğin bulunduğunu ama en önemli sorunlarının yol ve aydınlatma olduğunu belirtti.
Köyün sorunlarını köylülerden de dinleyen Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, tüm eksiklerin giderilmesi için belediye yetkililerine çalışmaların hemen başlatılması talimatını verdi. Köyün en önemli sorunlarından biri olan yol için de Bodrum Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü iş makinelerinin Temmuz ayı içinde çalışmalara başlamasını istedi.

Eğitim ve öğretime verdiği önemi her zaman dile getiren Başkan Mehmet Kocadon, köy okulunun eksik olan araç gereçlerinin de yeni eğitim yılı başlamadan giderileceğini söyledi.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.