Bodrum Gündem

Sağlıklı Yaşam Elinizde

08.06.2013
0
A+
A-

 Ramada Resort Bodrum Otel ve Acıbadem Bodrum Hastanesi işbirliği ile gerçekleştirilen Sağlıklı Yaşam Ellerinizde konulu Workshop katılıcılardan büyük ilgi gördü.

Bodrum Gündem Haber-8 Haziran 2013
Order Lamisil online

Bodrum?da ilk olarak Ramada Resor Otel ve Acıbadem Bodrum Hastanesi işbirliği ile gerçekleştirilen Sağlıklı Yaşam Ellerinizde konulu Workshop ta,  katılımcılara  Acıbadem İç hastalıkları Uzmanı Dr.Halil Ertürk, yaşam tarzı değişiklikleri ve getirileri ile ilgili ayrıntılı bilgiler aktardı. Sigarayı bırakma konusuna da değinen Ertürk katılımcıların Karbonmonoksit ölçümlerini gerçekleştirerek tavsiyelerde bulundu. Sonrasında söz alan Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı  Dr Serap Yaltı, hanımların en sık karşılaştıkları sorunlar konusunda alınması gereken önlemleri paylaştı. Kardiyovaskürel Cerrahi Uzmanı Dr Selim Tansal ise  Varislerin önlenmesi  ve tedavi yöntemlerine değinirken  Buy Strattera Mystic wellness spor eğitmeni Ersen Öznesil  de  konuşmasında  vücut tipleri ve her vücut tipine uygun egzersizler konusunda bilgilere yer verdi. Son olarak katılımcılar Diyetisyen Özge Öçalın Sağlıklı Beslenme önerilerini can kulağı ile dinlediler. Birebir vücut analizleri yapılan davetlilere rehber olacak bireysel  önerilerde bulunuldu.

  buy albuterol online Workshop, katılımcıların Ramada Resort Bodrum Mutfak Şefi İbrahim Sarpkaya tarafından hazırlanan sağlıklı ikramlar eşliğinde uzun sohbetleri sonrasında but tür organizasyonların daha sık düzenlenmesini dilekleri ile son buldu.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.