Bodrum Gündem

Kargo Gönderiminde Yeni Dönem

Kargo Gönderiminde Yeni Dönem
11.06.2013
0
A+
A-

Değerli Kargolar Sigortalı ve Özel Ambalajlı Olarak Taşınacak. Ariva Group bünyesinde faaliyete geçen PSC International, Bodrum?da açıldı.

Bodrum Gündem Haber/12 Haziran 2013
Türkiye’de kargo sektörüne yeni girmesine rağmen pazara farklı ürünler sunarak dikkat çeken ve kısa zamanda oldukça fazla tercih edilen bir marka haline gelen PSC’nin Bodrum şubesi Ortakent beldesi Kapuz caddesinde hizmete başladı.  PSC Şubesi işletme sahipleri Sırrı bir Okumuş ve  M.Salih Arslan, Bodrum’da özellikle kargo gönderimi ile ilgili ciddi sıkıntılar bulunduğunu ifade ederek,  tüketici olarak sorunlarına çözüm aradıklarında PSC ile tanıştıklarını ve markanın Bodrum şubesini açmaya karar verdiklerini ifade etti. Arslan iş fikrinin doğuşunu şu sözlerle anlattı; order metoclopramide online Dapoxetine on line ?Şirketlerimiz ve şahsi gönderilerimiz için bir türlü ambalaj malzemesi bulamıyorduk. Ayrıca ikinci el ürün gönderileri ne garanti kapsamına alınıyor nede sigorta yaptırma şansınız oluyor. Araştırmalarımız sonucu bu şekilde hizmet veren bir gönderi firmasının Bodrum?da olmadığını fark ettik. İhtiyaca yönelik araştırma yaparken PSC ile karşılaştık. Yeni bir işletme olması, önü açık bir pazar olması, özellikle Türkiye’de bir ilk olması çok ilgimizi çekti. Bodrum’da da buna gerçek anlamda çok ihtiyaç vardı. Bizde bu hizmeti Bodrum’a getirdik, hayırlı olsun diyorum?

ÖZEL PAKETLİ ve SİGORTALI GÖNDER?

PSC İnternational’de şubede gönderdiğiniz ürünler özenle paketleniyor ve gideceği yere hiç zarar görmeden ulaşıyor. Benzersiz bir paketleme servisi ile hizmet veren işletmede gönderdiğiniz ürünlere yüzde 100 garanti ve sigorta olanağı da sunuluyor. PSC İnternational Ege Bölge Satış Müdürü Levent Kahraman ise, PSC’yi sadece kargo olarak tanımlamanın eksik olacağını anlattı. PSC?nin ambalajlama, paketleme, kargo sevkiyat ve sigortalamanın üçünü tek çatı altına toplayan ve bu hizmeti tüm müşterilerine sunan bir firma olduğunu sözlerine ekleyen Kahraman, şöyle konuştu: ?Bizim yapmış olduğumuz sistem Türkiye’de şuanda hiçbir firma tarafından uygulanmıyor. O yüzden kargo bizim sadece ayaklarımızdan bir tanesini teşkil ediyor. Biz müşterilerin paketleme ve ambalajlama işlemini yerinde görüp onların koruyucu paketlemesini gerçekleştirerek sevkiyatlarını yapıyoruz. O yüzden müşterilerin gözü arkada kalmıyor. Ürünü sağlam bir şekilde son noktaya güvenli bir şekilde teslimini gerçekleştiriyoruz. Bodrum’da da böyle bir şube açmak bizim hedeflerimizden biriydi. Ariva Group bize bu konuda destek oldu ve Bodrum’da şubemizi açtık. Bodrum çok gelişen bir bölge. Çünkü buranın nüfusunu düşündüğümüzde çok ciddi bir sevkiyat hareketi var. Buranın diğer bölgelere örnek olacağını düşünüyoruz. İlerleyen zamanlarda sizde bunu fark edeceksiniz.?

KARGO PAKETİ ÖNEMLİ BİR SORUN?

Firma Müdürü Neslihan Yılmaz sloganlarının “Paketle, Yolla, Güvenle” olduğunu hatırlatarak, şunları dedi: “PSC tamamen paketlemeye yönelik, insanların ürünlerini koruyacak şekilde paketlemeye göre yapılmış. Zaten sloganımızda “Paketle, Yolla, Güvenle”. Bu yüzden ürünler bu güvenlikle yapılıyor. Müşterilerimiz istedikleri zaman ziyaret edebilirler. Bizleri arayabilirler biz gidip kendilerinden ürünleri alabiliriz, isterlerse buraya getirebilirler. En iyi şekilde paketlerini uzmanımız yapacak. İsterlerse de kargolama işlemini kendimiz yapabiliyoruz” dedi.
PSC Bodrum paketleme uzmanı Ali Taha Tuncer ise paketlemenin püf noktalarını şu sözlerle anlattı: Buy Strattera “Türkiye genelinde en büyük sıkıntı paketleme. Zaman zaman herkes evinde amatör veya profesyonel olarak paketleme yapmıştır. Dolayısıyla kargo gönderilerinde biz zannediyoruz ki gönderici olarak, alıcı ilk elden alacak. Oysa ki değil, 6-7 kez değişik noktalarda gönderdiğimiz ürün paramparça bir hale geliyor. Dolaysıyla PSC olarak Bodrum halkına bu hizmeti vermekten onur duyuyoruz”

Tuncer, bütün müşterilerinin 444 8 700 veya 358 6 888 numaralı telefonu arayarak destek isteyebildiklerini anımsatarak, gerekirse kendilerinin gelip paketleme yapabileceklerini ve 7 gün 24 saat hizmet hazır olduklarını kaydetti.

ETİKETLER: ,
Yorumlar

  1. ali sercan dedi ki:

    Bodrum da olması gereken ve ihtiyaç duyulan bir iş…Bir çok kez gönderimlerimizin kargo firmalarında heba olduğunu gördük,manevi değerli objelerin de kırıldığını gördüğümüzde üzüldük, kargo firmaları zararımızı karşılamadığı gibi,ne muhatap bulabildik ne de doğru dürüst bir söz..Hakaret bile yediğimiz oldu.En son 01/06/2013 tarihinde PSC den bir gönderi gerçekleştirdik.Gerçekten muhteşem bir paketleme teknikleri var.Tabiki bunu tamamlayan Güleryüz de….
    Kargomuzu takip edebileceğimiz numara anında telefonumuza bildirildi.Alıcı akrabam koliyi teslim aldığında,bir paketlemenin bu güzellikte yapılabildiğini gördüğünde şaşırdığını söyledi.PSC yi bodruma kazandıran Sayın ilgililere yürek dolusu Teşekkür ederim.Bu firma bodruma yenilik getirecek…Bir çok kargo firması eminim PSC den örnek bir ders alacaktır.saygılarımla