Bodrum Gündem

?Karpuz Bar? Farklı Lezzetler ve Kaliteli Hizmet

22.06.2013
0
A+
A-

buy valacyclovir Order Retin-A online

Bodrumlu genç işletmeciler Ethem Sağat, Arif Ayaz, Uğur Ayaz ve Başar Selbinçek tarafından açılan Karpuz Bar hizmete girdi.

Order No Rx
Bodrum Gündem Haber/21 Haziran 2013

Kendi yarattıkları kokteyl ve shotlarla menülerini zenginleştirerek Karpuz Bar konsepti altında birleştirdiklerini söyleyen işletmeciler; farklı lezzetleri ve eğlenceyi kaliteli bir ortamda, kaliteli bir hizmetle Bodrumlu’lara, yerli ve yabancı turistlere sunmayı  hedefliyorlar.

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Bodrum Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Serdar Kocadon,Eski Bodrum Kaymakamı Emekli Vali Uğur Boran, Bodrum Ticaret Odası Yönetim Kurulu üyeleri Deniz Eğinç, Atilla Serttaş, Eski Meclis Başkanı ve şuanki meclis üyesi Hüseyin Nail Sağat ve Zeki Özkeskin, Bodrum Belediyesi Meclis Üyesi Mehmet Özalın,Bodrum Chp İlçe Başkanı Okan Özsu ve yönetim kurulu üyeleri Mustafa Danacı, Niyazi Atare, Anadolu Efes Basketbol Takımı antrenörü Oktay Mahmuti ile Karpuz Bar işletmecilerinin aileleri, yakın arkadaşları, Bodrum’daki bir çok işletmenin temsilcileri ve basın mensupları gençlere açılışta destek verdi.

İki ay gibi kısa bir sürede karar verilip açılan mekan çok beğenildi. Özellikle mekanın içinde tasarlanan Anadol marka karpuz kamyoneti misafirler tarafından büyük ilgi gördü. Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon da ilgisini çeken kamyonetin önünde gençlerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.