Bodrum Gündem

CHP Bodrum Yerel Seçim Startını Veriyor

CHP Bodrum Yerel Seçim Startını Veriyor
22.06.2013
0
A+
A-

Albendazole online Cumhuriyet Halk Partisi Bodrum İlçe Örgütü 2014 Yerel Seçim çalışmalarına öngörülen takvim ve program çerçevesinde başlıyor.

Strattera online how to buy Plan B Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem-22 Haziran 2013

Türkiye ve Bodrum için oldukça önemli olan 2014 yerel seçimlerine 9 ay kaldı. CHP Merkez Yürütme Kurulunda alınan, tüm il ve ilçeleri kapsayan seçim çalışmaları yönetmeliği uyarınca,  Belediye Başkan ve Meclis üyesi aday adaylarının iki tam gün süren,  Akademik düzeyde yapılacak eğitim programından geçmeleri gerekiyor.

İlk eğitim Muğla, Aydın ve Denizli illerini kapsıyor. CHP?den Belediye Başkanlığı ve Meclis Üyeliği aday adaylarının akademik eğitimi 28-29 Haziran’da Aydın’da başlayacak.

27 Haziran’da yapılma kararı alınan İl Danışma Toplantısı ve Temmuz ayından itibaren yoğunlaşacak olan seçim çalışmaları öncesinde, Bodrum İlçe Başkanlığı tarafından partililerin motivasyonunu sağlamak, birlik ve dayanışmayı güçlendirmek amaçlı bir kahvaltı düzenleniyor. 2 Haziran Pazar günü 10.00-13.00 saatleri arasında Bitez Ambrosia Otel’de gerçekleşecek olan kahvaltıya tüm üyeler davet ediliyor.

ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.