Bodrum Gündem

CHP Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Bodrum’da VİDEO RÖPORTAJ

CHP Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Bodrum’da VİDEO RÖPORTAJ
25.06.2013
0
A+
A-

vardenfil online

Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Erhan Çetinkaya ve CHP Gençlik Kolları Muğla İl Başkanı, CHP Gençlik Kolları Bodrumİlçe Başkanı Tufan Erkan Yakar’ın konuğu olarak Bodrum’a geldi. Çetinkaya “Başkanlarım sağolsunlar beni günde 20 saat çalıştırdılar” dedi. 

buy Combivent online Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem-25 Haziran 2013

Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Erhan Çetinkaya ve CHP Gençlik Kolları Muğla İl Başkanı Bodrum’da çeşitli temaslarda bulundular. CHP İlçe Başkanı Okan Özsu ve İlçe Yöneticileri ile görüş alışverişinde bulunanan Genel Başkan Yardımcısı Çetinkaya ve Muğla İl Başkanu Akgül, Bodrum Gençlik Örgütü Başkanı Tufan Yakar ile birlikte tüm beledeleri dolaşarak çalışmalar yaptılar. Muğla’nın çok farklı bir yapısı olduğunu ifade eden Genel Başkan Yardımcısı Çetinkaya order diflucan “Buralarda yapılan çalışmalar örnek niteliği taşıyor. Sanılanın aksine, çok zor şartlardas çalışılıyor. İl Başkanım ve İlçe Başkanlarımın çalışmalarına hayran oldum. Onları tebrik ediyorum” dedi. Çetinkaya Temmuz ve Ağustos aylarında yapacakları projeler hakkında da bilgiler verirken bir hafta boyunca Muğla ve ilçelerinde günde 20 saat çalışma yaptıklarını sözlerine ekledi.

Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Erhan Çetinkaya ve CHP Gençlik Kolları Muğla İl Başkanı geçmiş dönem ilçe başkanlarını ve partili büyüklerini de ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundular.

[youtube_sc url=”http://youtu.be/Sl8cHsnBNSQ”]

ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.