Bodrum Gündem

Bodrum Stadı Tribünleri Yenileniyor

Bodrum Stadı Tribünleri Yenileniyor
27.06.2013
0
A+
A-

buy Accutane levonorgestrel online

Uzun süredir Bodrum gündemini meşgul eden ve yılan hikayesine dönen Bodrum Şehir Stadına tribün yapımı için müjde geldi.

buy Alesse Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem-26 Haziran 2013
Güvenilir kaynaklardan aldığımız bilgilere göre aylardır beklenen Bodrum Şehir Stadı tribünlerinin yenilenmesi için gereken ödenek hazır.

İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği tarafından yatırım programına alınan, 4 üniteden oluşan ve 2 bin kişiye hizmet verecek tribünün bir an önce yapılması için Valilik Makamından alınan onay ile söz konusu iş ve ödenek Bodrum Köylere Hizmet Götürme Birliğine yapılan sözleşme ile devredildi.

Gerek projenin gerekse de ödeneğin hazır olduğunu ve Bodrum Köylere Hizmet Götürme Birliğine gönderildiğini ifade eden yetkililer, ihale sürecinin gecikme nedeni ile ödenek hakkında bilgi vermedi.
Uygulanacak projenin 500 kişilik, 4 ünite olmak üzere 2 bin kişilik olacağı ifade edilirken, İl Özel İdaresi tarafından daha önce Ula İlçesine yapılan tribün ünitesi ile aynı şekilde olacağı bilgisi verildi.

Söz konusu tribün yapımı için özelikle Bodrum İl genel Meclisi Üyeleri Mükerrem Uyar, Cesur Öncel, şükrü Şehir, Önder Batmaz?ın yoğun baskı ve takipleri olduğu biliniyor.

ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.