Bodrum Gündem

CHP Gençlik Örgütü Kabotaj Bayramına Dikkat Çekti

CHP Gençlik Örgütü Kabotaj Bayramına Dikkat Çekti
02.07.2013
0
A+
A-

Natrexon price

Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Örgütü 1 Temmuz Kabotaj Bayramı dolayısı ile bir yazılı açıklama ile Kabotaj Bayramının önemine dikkat çekti.

pattern baldness treatment Bodrum Gündem Haber/1 Temmuz 2013

“1 Temmuz 1926’da yürürlüğe giren Kabotaj Yasası ile Türkiye’nin kendi karasularında egemenlik ve bağımsızlığını ilan etmesiyle birlikte Türk Halkının denizde de büyük bir zafer kazanmasının 87’inci yılını kutlamanın bir kez daha mutluluğunu ve onurunu yaşamaktayız. Denizcilerimiz geçmiş tarihi kültürlerini bilerek ve bu kültürü geliştirerek çok daha önemli noktalara geleceklerdir

Dünyanın geldiği nokta bizlere göstermektedir ki, artık denizler yalnızca ulaşım imkanları ve turizmin yapıldığı alanlar değil enerji sektörünün temelini oluşturan doğal gaz ve petrol yataklarına da ev sahipliği yapmaktadır. Onun için bizler denizlerden ve denizlerin bizlere sunduğu imkanlardan çevreye zarar vermeden yararlanmalı, bu alanda ulusal politikalar üreterek gelişmiş ülkelerle rekabet edebilecek ortamı sağlayarak her alanda denizciliğimizin gelişmesi için çaba göstermeliyiz.

Büyük Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘En uygun coğrafi konumda ve üç tarafı denizlerle çevrili olan Türkiye endüstrisi, ticareti ve sporu ile en ileri bir denizci ulus yetiştirmek yeteneğindedir. Bu yetenekten yararlanmasını bilmeliyiz. Denizciliği Türk’ün büyük ulusal ülküsü olarak düşünmeli ve onu az zamanda başarmalıyız’ sözünü hiçbir zaman unutmamalı ve bu anlamda denizcilik sektörünü geliştirmek için çaba harcamalıyız.

CHP Bodrum Gençlik Örgütü olarak t Clonidine without prescription üm denizcilik şehitlerimizi bir kez daha rahmet ve minnetle, gazilerimizi şükranla anarken, Türkiye karasuları ve limanları arasında deniz taşımacılığı ve ticaret haklarını yabancıların kontrolünden kurtararak, bu hakları sadece Türk gemilerine ve vatandaşlarına tanıyan Kabotaj Kanunu?nun kabul edilişinin 87. Yılını en içten dileklerimizle kutlarız?”

ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.