Bodrum Gündem

Engelli Bireyler ve Aileleri İçin 86 Bin Dolar

Engelli Bireyler ve Aileleri İçin 86 Bin Dolar
03.07.2013
0
A+
A-

Bir Bodrum Sağlık Vakfı projesi olan, engelli bireyler için Korumalı İşlik Atölyesi projesi yaklaşık 3 yıl süren aşama  sonucunda nihai noktasına geldi.

Bodrum Gündem Haber/1Temmuz 2013 treat adenoma of prostate

Turgutreis Belediyesi?nce tahsis edilen 10 dönümlük arsa üzerinde 36 işadamının desteği ile inşa edilen, emsalleri arasında en büyük fiziki koşullara sahip uygulama, eğitim ve Valtrex prescription rehabiltasyon merkezi olarak takdirleri kazanan Bodrum Sağlık Vakfı, merkez binasından bağımsız bir ?işlik atölyesi? projesini hayata geçirmek için Rotary Klüpleri ile ortak çalışmalarını sürdürüyor.

ENGELLİ BİREYLER ve AİLELERİNE İŞ? treating cancer tumors

Tekstil, seramik ve cam atölyelerinden oluşan ?Korumalı İşlik Atölyesi? engelli bireylere ve ailelerine meslek edindirme ve istihdam sağlamak amacıyla projelendirilmiş. Bodrum Yarımadası?nda büyük bir ihtiyaca cevap verecek olan bu proje, aynı zamanda toplumun dezavantajlı gruplarından en önemlisini teşkil eden engelli bireyler için de bir çözüm sağlayacak. Bodrum Sağlık Vakfı misyonu doğrultusunda sürdürülebilirlik esasına göre projelendirilen bu atölye, Bodrum için de bir prestij kaynağı.

86 BİN DOLAR TESLİM EDİLDİ?

Bodrum Rotary, 2440. Bölge Rotary Klüpleri, Uluslar arası Rotary Vakfı, Weilheim, Valance ve Siena Rotary Klüpleri ile ortak geliştirilen bu projede, Rotary klüplerinden atölyeler için gerekli 86.000 $ tutarındaki araç ve gereç bir törenle teslim edildi. Vakıf binasında yapılan törene Bodrum ve Weilheim Rotary Klüp başkanı ve yetkilileri ve Bodrum Sağlık Vakfı Yönetimi katıldı. Yakın gelecekte inşaatına başlanacak olan İşlik Atölyesi binası tamamlandıktan sonra, atölyeler de kurulacak ve üretime başlanacak.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.