Bodrum Gündem

Bodrum Rotary Yeni Dönem Başkanı Figen Uyanık

04.07.2013
0
A+
A-

Bodrum Rotary Kulübü yeni Dönem Başkanlığını Figen Uyanık devir alırken, yeni dönem sloganı ?Yaşamları Değiştirin?.  

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem-2 Temmuz 2013

Bodrum Rotary Kulübü yeni Dönem Başkanlığı ve yeni yönetim kurulu görev devir teslim töreni Bodrum Doria Otelde gerçekleştirildi. 2012-2013 döneminde ?Hizmet Yolu ile Barış? sloganı  ile bir çok etkinliğe imza atan Dr. Muazaffer Buyruk, görevi yeni başkan Figen Uyanık?a teslim etti. Devir teslim töreninde kulüp üyeleri ile birlikte, Guvarnör Yardımcısı Yıldıray Özmen ve  eski kulüp başkanı Ayşe Özmen, Karia Rotary Kulübü Başkanı ve yeni dönem Guvarnör yardımcısı Hülya Kocadon konuk olarak katıldı.

Başkan Dr. Muzaffer Buyruk ve eşi Anestezi uzmanı  Yelda Buyruk geçmiş dönem başkanlarına, birlikte çalıştığı yönetim kurulu üyelerine ve klüp üyelerine isimlerine özel nazarlık figürlü hediyeler verdi. Dr.Muzaffer Buyruk başkanlık döneminde yapılan çalışmaları ve etkinlikleri sundu. Dr.Buyruk olodukça heyecanlı olduğunu belirterek buy azithromycin ?Hizmet için Barış sloganı ile dönemimizde uluslararası Rotary?den 5 kulübün desteği ile, Bodrum Sağlık Vakfına 86 bin dolar değerinde bağış yapıldı. Bu bağışlar ile  Turgutreis Engelliler Vakfına seramik  ve tekstil atölyesi ile mantar yetiştirme atölyesi ve minibüs hediye edildi. Yine geçen dönem  224 çocuk giydirildi, Yunanlı komşularla dostluk geliştirilmesi adına görüşmeler yapıldı. Ayrıca Antik Tiyatroda 2 Klasik müzik konseri ve Nurol Kültür merkezinde bir tiyatro gösterisi düzenlendi.? dedi. Döneminde yapılan etkinliklerin fotoğraflarını slayt gösterisi ile üyeler ile paylaşan Dr.Buyruk görevi Figen Uyanık?a teslim etti.

?ROTARY İLE YAŞAMLARI DEĞİŞTİRİN? Viagra

Yaşamları Değiştirin sloganı ile yeni dönemde Başkanlık yapacak olan Figen Uyanık, Dr. Muzaffer Buyruk, Aziz Başan, Banu Aras, Sayman Petek Atalay?dan oluşan yönetim kurulu ile birlikte görev yapacak.

Bodrum Rotary Kulübünün yeni dönem başkanı Figen Uyanık bu dönem sloganlarının ?Rotary ile yaşamları değiştirin? olduğunu kaydederek order Levitra ?2013- 2014 döneminde Türkçe dil kullanımının geliştirilmesi, Türkçenin doğru kullanılmasına yönelik çalışmalar yapılacağını ve Yalıkavak Küdür Yarımadasından geçmiş yıllarda kurulan Rotary Ormanı için yeni fidan dikimi ve çevre düzenlemesini kapsayan çalışmalar yapmayı planlıyoruz.? dedi.

Geceye katılan emekli makine mühendisi Yıldırım Solu kızı Selin ile yaptığı müzik ile geceye ayrı bir renk kattı.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.