Bodrum Gündem

Bodrum Meyhanelerine Yeni Marka ?Filika Restaurant?

05.07.2013
0
A+
A-

levonorgestrel price Filika Restaurant Bodrum?un iş ve siyaset dünyasından birçok ismin katılımı ile Bodrum Gıda Çarşısının avlusunda hizmete girdi.

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem 4 Temmuz 2013 treatment of mania purchase orlistat

Filika Restaurant, Bodrum Sağlam Buz sahibi işadamı Muammer Keleş tarafından hizmete açıldı.  Muammer Keleş aynı zamanda Topçam Madran Sularının Bodrum Ana Bayiliğini de yapıyor.  Bodrum?da yaz-kış, balık ve rakı denildiğinde ilk akla gelen balıkçılar çarşısındaki meyhanelerdir. Gıda çarşısı ve Manavlar olarak bilinen yerde birbirinden kaliteli ve kendine has tarzı olan meyhanelere Gıda çarşısının avlusunda bir yenisi daha eklendi.

Bodrum mavisi ve beyazının hakim olduğu dekorasyon ile Filika Resaturant  Muammer Keleş?in eşi Makbule hanım, kızları Özde ve Gözde hanımlar tarafından Bodrumlulara ve Bodrum?a misafirliğe gelenlere hizmet verecek.

İŞ ve SİYASET DÜNYASI AÇILIŞTA BULUŞTU?

Filika Restaurant açılışında Bodrum iş ve siyasetinin tanınmış simaları bir araya geldi. CHP Muğla İl Başkanı Mustafa Öztürk, CHP İlçe Başkanı Okan Özsu, CHP Yönetim Kurulu üyeleri, geçmiş dönem CHP Muğla Milletvekili Fevzi Topuz, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, ünlü iş adamı Sudi Özkan, Bodrum Belediye Meclis üyeleri Taner Uslu, Mehmet Özalın, Cevat Soysal, Halit Özkaplan, Vedat Bozbey, Hüseyin Yıldızhan, BODER Başkanı Halil Özyurt, CHP geçmiş dönem İlçe Başkanları Dr.Kerim Cangır, Osman Öneş, Durmuş Ali Öztürk, Duran Öztürk, İbrahim Turan, CHP Muğla Gençlik Kolları Başkanı Mahir Algül ve Bodrum Gençlik Örgütü Başkanı Tufan Yakar, Bodrum Spor Başkanı Rıza Karakaya, İş adamı Alptekin Polat ile birlikte Keleş ailesinin tanıdıkları ve yakınları katıldı.

SABAH KAHVALTI, GECE BALIK ve ET ÇEŞİTLERİ?

Muammer Keleş açılış törenine gelen konukları ile bizzat ilgilendi. Keleş, işletmesinin sabahları serpme kahvaltı ile başlayan servislerinin geceleri Bodrum mezeleri ile balık ve et yemekleri ile devam edeceğini  ifade etti.

ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.