Bodrum Gündem

EYVAH EYVAH

EYVAH EYVAH
12.07.2013
0
A+
A-

Baclofen online purchase Fluconazole Sildenafil citrate Bir fikrim de olsa oldum olası siyası polemiklerden kaçınırım, siyası dağarcığım yetersiz kalır korkusuyla. Çevre konularıyla zaten yeterince yoğun uğraşlar içinde iken siyasete zaten bulaşasım yoktur ancak bu sloganı görünce ar damarım çatladı. Çorbaya bir kaşık tuz da ben katayım ki tuzundan yenmesin istedim.

“EYVAH MUSA GÖKBEL GERİ DÖNDÜ”

Bu slogan korkutucu mu evet korkutucu?

Ancak kim için korkutucu rakipler için mi? Yoksa kendi taraftarları için mi?

Eyvah CHP de başka adam yok demek ki?.

Olsaydı Bodrum Belediye Başkanı adayı da çalışmaya başlardı herhalde. Seçimlere 8 ay kaldı hala tık yok tahminimiz bile yok. Musa Gökbel ?Bu böyle olmayacak? deyip kalkıp geldi de Muğla?ya Başkan adayı bulabildik ya gelmeseydi. O zaman

EYVAH MUSA GÖKBEL  GERİ  DÖNMÜYOR? diye dövünecek miydik?

Taksim Gezi Parkı Gençlerine ya da Çarşı grubuna verseydik bu slogan işini daha doğru olurdu ya da biraz feyz alsaydık yüzlerce slogan fışkırtan gençlerden.

Efsane HAGİ Galatasaray?da futbola geri dönüyor olsa Fenerbahçelilerin dizlerinin bağı mı çözülecek yoksa Efsane RIDVAN Fenerbahçe?de sahalara geri dönüyor dendiğinde Galatasaraylılar  tir tir titreyecek mi??

Taksim de gelişen ve süregelen olaylara biraz daha dikkatli bakın ve inceleyin, nelerin değişmesi gerektiğini ve değişmekte olduğunu görmemelisiniz. Taksim olaylarından çıkar sağlamak yerine çıkarım sağlamayı yeğlemelisiniz.

Alt yapınızdan ?Taze kan, Yeni Kan? gelmediği sürece kimsenin de sizden çekineceği yok. Gezi Parkında Gençlerin Ne dediğini algılayıp kendini yenileme sürecine girmeyi seçmek yerine  Kendi gençlik kollarıyla kavga eden yönetimi olan bir parti ile nereye gideceğimizi biliyor muyuz.

Nerdeyse 7 den 70 ?e herkes CHP?nin eleştiricisi oldu çıktı ne söyleseler cuk yerine oturuyor.

Gezi Parkındaki gençlerin performansını, sevgisini, dayanışmasını, yardımlaşmasını, hoşgörüsünü sabrını ve inatçılığını görünce bizim gibi dinazorların artık geri plana çekilmesi gerekiyor.

Sistem karmaşalarıyla, dershaneler ile sınavlarla, serseme çevirip yarış atına döndürdüğümüz ve hiçbir şey öğretemediğimizi sandığımız gençler bir gecede öğreniverdiler ve son süratle de öğrenmeye devam ediyorlar önlerini tıkamayalım beyler,  zaten altında kaldığınız o ince ve pratik zekanın önünde engel yaratmaktan başka bir işe yaramayız.

Hükümete istifa et diye bas bas bağırıyoruz da umursamıyor ya?

İşte CHP de aynı, ne söylesek tınmıyorlar gençlerin bir gecede öğrendiklerini bizimkilerin 1001 gecede öğrenecekleri şüpheli?

Haydi Dinazorlar Emekli Olma Zamanı Geldi?

Yatçaz  Kalkçaz? Yatcaz  Kalkcaz? Yatcaz Kalkcaz?.

Hoooooop  öbür taraftayız?..

Sağlıcakla kalın?  Ali  Dizdar

ETİKETLER:
Yorumlar

  1. Meral Saraçbaşı dedi ki:

    Ali Bey,

    Elinize sağlık. Dilerim kendilerini dünyanın merkezine koyan tüm siyasetçiler de başka bir dünya ve başka bir siyaset yöntemi olduğunu er geç anlarlar.
    #Direngençlik diyorum.