Bodrum Gündem

Yaşlılar İle Huzurlu Bir Gün

04.08.2013
0
A+
A-

Disulfiram online Söke Hilmi Fırat Huzur Evi Sakinleri Karia Rotary Kulübünün misafiri olarak Bodrum da güzel bir gün geçirdi. Başkan Serkan Ceylan gençler kadar yaşlılara da sahip çıkılmasının önemini vurguladı.

Bodrum Gündem Haber/3 Ağustos 2013

Bodrum Karia Rotary Söke Hilmi Fırat Huzur Evinde kalan ve daha önce Bodrum’u görme şansı bulamayan 65 ile 92 yaş arasındaki 40 yaşlıyı misafir ederek, Bodrum ile tanıştırmayı, onlara güzel, keyifli bir gün geçirtmeyi hedef alan bir proje gerçekleştirildi. Karia Rotary Kulübü 2013-2014 Dönem Başkanı Serkan Ceylan, Uluslar Arası Rotary 2440. Bölge Federasyon Başkan Yardımcısı Hülya Kocadon ve  kulüp üyeleri ile Bodrum Belediyesi Halkla ilişkiler yetkilileri ile gönüllüleri yaşlı misafirleri ile hoş bir gün geçirdiler.

purchase Viagra YEMEKLER KILIÇ HOLDİNG?TEN?

Kılıç Holding’in sponsorluğunda, Gül Bahçe restoranda öğle yemeği ile başlayan ziyaret programında yaşlı misafirlere özel olarak hazırlanmış, Balık ve tatlı ikram edildi. Yaşlılar Bodrum turuna Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan?ın davetlisi olarak Zeki Müren Müzesinin ziyareti ile devam etti. Müze ziyareti süresince duygulu anlar yaşandı. Sanat güneşi Zeki Müren ile ilgili anılarını paylaşılırken, müzede fotoğraflar da çektirildi.

Robaxin online GÜMBET KAFEDE MOLA?

Karia Rotary yaşlı misafirlerini Bodrum merkez ve limanı gezdirdikten sonra, Bodrum/ Gümbet sahilinde yer alan Belediye çay bahçesinde, Bodrum Belediyesi ve gönüllüler tarafından kendileri için özel hazırlanan ikramlar eşliğinde deniz kenarında dinlenme ve sohbet etme imkanı buldular.

İÇİMİZ ONLAR İLE HUZUR DOLDU?

?Rotary İle Yaşamları Değiştirin? sloganı ile görev yapacak olan 2013-2014 dönem başkanı Serkan Ceylan, her zaman olduğu gibi önceliğin geleceğimiz olan gençlere ve eğitime verileceğini belirterek, yaşlılarımızın da geçmişimizi temsil ettiğine vurgu yaptı. Serkan Ceylan ?Geçmişine sahip çıkmayan, geleceğini de, tasarlayamaz. Gençler kadar yaşlılara da sahip çıkılmalı. Söke Hilmi Fırat Huzur Evi Sakinleri daha önce Bodrum?a hiç gelmemişler. ?Rotary İle Yaşamları Değiştirin? dönem sloganımıza da çok uygun olan bu etkinlikle onlara bir gün de olsa farklı bir gün yaşatmaya çalıştık. Hepimizin içi huzur doldu.? dedi.

ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.