Bodrum Gündem

Bitez ‘İn En Yaşlı Annesi Yaşama Veda Etti

10.08.2013
0
A+
A-

Bitez’in tanınmış ailelerinden Efelerin en yaşlı üyesi Hacı Zeynep Efe, geride 9 çocuk ve 14 torun bırakarak 94 yaşında hayata veda etti.

Buy Prozac Bodrum Gündem Haber/6 Ağustos 3013 get Diflucan generic Viagra

Çocuklarının hepsini okutması ile tanınan ailenin babaları Hacı Mehmet Efe 1978 yılında vefat etmişti, çocukları Hasan Efe, Ahmet Efe, Hasan Efe, Orhan Efe ve Ayşe Çınar öğretmenlikten emekli oldular, Ali Efe sağlık teknikeri, Halil Efe veteriner, Necat Efe banka müdürü, Selahattin Efe ziraat teknikeri ve Sabahattin Efe avukatlık mesleği ile yaşamlarını sürdürüyorlar.

Hacı Zeynep Efe?nin Bitez Köyiçindeki Merkez Camiinde kılınan cenaze namazının ardından Bitez Mezarlığında toprağa verildi. Cenaze törenine Bitez Belediye Başkanı İbrahim Çömez, Yalıkavak Belediye Başkanı Mustafa Saruhan, CHP İlçe Başkanı Recai Seymen, BODTO Başkanı Mahmut Kocadon, BODTO Meclis Başkanı İlhan Ersan, BODTO Yönetim Kurulu ve meclis üyeleri, CHP?den Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday olan Musa Gökbel, Bodrum Belediye Başkanlığına aday adayları ve Efe ailesinin dost, akrabaları ve Bodrumlular katıldılar.

Bitez Kültür Tabiat Varlıkları Koruma Derneği (BİTAV) kurucu başkanı olan Av. Sabahattin Efe, Muğla Barosu Bodrum temsilciliği ile Bitez Belediyesi 1999-2004 dönemi, Halil Efe ise 2004- 2009 dönemi meclis üyeliği yaptılar. Zeynep Efe’nin 14 torunu arasında DP İlçe yönetimi üyesi inşaat mühendisi Fatih Efe, mali müşavir Erman Efe, banka müdürü Hülya Efe ve avukat Fırat Efe’ de bulunuyor.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.