Bodrum Gündem

Begüm Helvacı Gençlik Evleri Projesi Komisyonuna Seçildi

Begüm Helvacı Gençlik Evleri Projesi Komisyonuna Seçildi
14.08.2013
0
A+
A-

 Muğla CHP İl Gençlik Kollarından Begüm Helvacı, CHP Gençlik Kolları Genel Merkezi tarafından yaşama geçirilecek olan ?Gençlik Evleri Projesi? komisyonuna seçilen üyeler arasında yer aldı.

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem-13 Ağustos 2013

Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları Genel Başkanlığı ?Gençlerin iyi eğitimli, özgüvenli, hoşgörülü, kültürlü, sorumluluk sahibi, laik ve demokratik cumhuriyetin birikimlerini içtenlikle benimseyen, özgür bireyler olarak yetişeceği bir Türkiye vaat ediyoruz.? İlkesi ile geliştirdikleri ?Gençlik Evleri Projesi? yaşama geçiyor. Muğla CHP İl Gençlik Kollarından Begüm Helvacı?da ?Gençlik Evleri Projesi Komisyonuna? seçilen üyeler arasında yer aldı.

TÜRKİYE GENELİNDE 40 GENÇLİK EVİ HEDEFLENİYOR?

Propranolol 80mg Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları Genel Başkanlığı tarafından kurulan ?CHP Gençlik Evleri? projesinin gençlere hayırlı olmasını dileyen Muğla CHP Gençlik Kolları Başkanı Mahir Akgül Gençlik Evleri Komisyonunun kuruluş amacını şu şekilde açıkladı; ?Siyasete yeni gençlerin katılımını en iyi şekilde sağlayarak gençlerimizin özgürlük alanlarını genişleterek yeni genç fikirlerin ortaya çıkmasını sağlamak için kurulmuştur. Bu komisyon ile birlikte ülkemiz genelinde 40 gençlik evinin açılmasına ve gençlerimizin bu sayede siyasete girmelerine sağlamaktır.?

MUĞLA?DAN KOMİSYONA SEÇİLDİ?

Muğla CHP İl Gençlik Kollarından Begüm Helvacı?nın ?Gençlik Evleri Projesi Komisyonuna? seçilen üyeler arasında yer aldığının bilgisini veren Akgül ?Bu komisyona Muğla İl Gençlik Kollarında Başkanlığında halen yöneticilik görevinde yapmakta olan arkadaşımız Begüm Helvacı’ da seçilmiştir. Begüm Helvacı arkadaşımıza bu yeni görevinde başarılar diler şimdiden yapacağı çalışmalarında ötürü tebrik ederim.?dedi.

purchase cheap Baclofen Purchase Retin-A GENÇLER ÖNCELİKLİ?

CHP son dönemde gençleri ile ilgili önemli projeleri hayata geçirerek, gençlerin siyasetin içinde daha aktif rol almasını sağlıyor. Bu kapsamda CHP iktidarında gençlerin ülke ve dünyada yaşanan gelişmelere seyirci kalmamalarını, karar verme süreçlerine de bizzat katılmalarını, gençlerin düşünce ve endişelerini sadece gençlikle doğrudan ilgili alanlarda değil, tüm politika ve karar verme alanlarında dikkate alarak, gençlerin görüşleri, öncelikleri ve arzuları doğrultusunda hareket edeceklerini kaydediliyor.

ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.