Bodrum Gündem

Yaşama Farklı Bakıyorlar

Yaşama Farklı Bakıyorlar
19.08.2013
0
A+
A-

Turgutreis Belediyesi Şevket Sabancı Kültür ve Sanat Merkezi, birbirinden değerli sanatçıların muhteşem eserlerini ağırlamaya devam ediyor. İzmir Nu Seramik Atölyesinin 14 değerli sanatçısının 49 eseri sanatseverlerin beğenisine sunuldu.

Bodrum Gündem Haber/19 Ağustos 2013 purchase Zithromax

Mavi Galeride gerçekleşen açılışa Turgutreis Belediye Başkanı Mehmet Dinçberk, Meclis Üyesi Tarık Eray Çakır, Yazı İşleri müdiresi Pembegül Yıldız, belediye çalışanları ve çok sayıda sanatseverin katılımıyla gerçekleşti.

Açılış kokteylinde konuşma yapan Nu Seramik Atölyesi Başkanı Nurdan Sözen Bozkurt cheap Phenergan ?10 yaşında büyük bir heyecanla seramik çalışmalarına başladım ve şuan 60 yaşındayım bu heyecanım hala devam ediyor. Nu seramik atölyesi başarılı ve özverili ekip arkadaşlarımız ile özgün sanat çalışmalarımıza 1996 yılında İzmir?de açtığımız atölye ile başladık. Türkiye?nin çok yerinde sergi açtık birçok kurum ve kamu kuruluşlarından ödüller aldık. 2013 yaz sezonunda kızım İpek Candaş Atay?ın Çeşme-Alaçatı’da açmış olduğu Peri-Art Galeri si Nu Seramik Atölyesine dâhil olarak çalışmalarımızı daha çok sanatseverle paylaşma görevini üstlenmişlerdir. Atölyemizde çıkan eserler özgün sanatı yansıtmaktadır? buy Plavix online diyerek katılımcılara ve emeği geçenlere teşekkürlerini iletti.

Turgutreis Belediye Başkanı Mehmet Dinçberk?te sanatçılara teşekkür etti. Teşekkür belgelerini takdim ettikten sonra Nurdan Sözen Bozkurt ve Yasemin Gümüşkesen ile birlikte açılış kurdelasını kestiler.

Nurdan Sözer Bozkurt, Yasemin Gümüşkesen, Sevgi Nemut, Birgül Oyman, Ayşe Özsalan, Sibel Hepsayar, Nurgül Bilen, Pakize Sarıkaya, Mine Hasbay, İpek Candaş Atay, Lale Göklükay, Müjgan Eden ve Oya Yakar Çamurun yansıması olarak kabul ettikleri seramik sanatını gizemli ve düşsel bir yolculuk olarak kabul etmektedir.

Sanatçılarımızın gizemli ve düşsel yolculuğuna çıkmak isterseniz Hafta İçi 10.00-20.00 Cumartesi 10.00-17.00 saatleri arasında sergi ziyaret edebilirsiniz

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.