Bodrum Gündem

CHP’nin Kurmayları Bodrum’da

CHP’nin Kurmayları Bodrum’da
21.08.2013
0
A+
A-

cheap Fluconazole

Valtrex online CHP Gençlik Kolları Genel Başkanlığı tarafından düzenlenen Gençlik Eğitim Kampı çalışmalarına katılacak olan CHP Genel Başkan Yardımcısı Umut Oran, Nihat Matkap ve Ankara Milletvekili Bülent Kuşoğlu Yalıkavak’ta gençler ile buluşacak.

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem-20 Ağustos 2013 Xenical pills

Gençlik Eğitim Kampı için Bodrum’a gelen Doğu ve Güneydoğu’lu CHP Gençleri Muğla ve Bodrum Gençlik Kolları tarafından misafir ediliyor. CHP Gernçlik Kolları Genel Merkezi tarafından düzenlenen Eğitim Kampı etkinlikleri programında küçük bir değişiklik yapılarak CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı İnanç Yıldız, Genel Başkan Yardımcıları Umut Oran ve Nihat Matkap ile Ankara Milletvekili Bülent Kuşoğlu 20 Ağustos Çarşamba günü 10:30’da Yalıkavak Belediyesi Mehmet Bayzıt Toplantı Salonunda gençler ile bir araya gelecek.

İnanç Yıldız CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı

Gençlik KollarıGenel Merkezi tarafından projelendirilen ve Muğla Gençlik Kolları ile koordineli olarak yaşama geçirilen projenin amacı Doğu ve Güneydoğu bölgesindeki CHP?li gençler ile Batı?daki gençlerin kaynaşarak bilgi alışverişinde bulunmaları. Başta Bodrum Gençlik Kolları ve Muğla İlçelerindeki gençlik kollarının da destek verdiği eğitim kampına Doğu ve Güneydoğudan gelen 50 genç katılacak. CHP Genel Başkan Yardımcıları Umut Oran ve Nihat Matkap ile birlikte ?ın da eğitimci olarak katılacağı kampa, CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı İrfan İnanç ve gençlik örgütlerinin temsilcileri Üniversite derslerine katılım serbest mi olmalı? Devam mecburiyeti mi olmalı? Teknoloji dünyaya fayda mı getirmiştir, zarar mı? Erkekler mi kadınlar mı daha çok dedikodu yapar? Ülke kalkınması köyden mi başlar? Kentten mi?  İnsan mı doğaya hakimdir? Doğa mı insana hakimdir? G,bi çeşitli konularda tartışmalar ve forumlar düzenlenecek.

20-24 Ağustos tarihleri arasında, Bodrum Gençlik Kolları ev sahipliğinde yapılacak eğitim kampı çalışmalarının dışında Bodrum kültür ve doğasını tanıtacak çeşitli geziler de düzenlenecek.

 

ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.