Bodrum Gündem

Ülkücüler Uyardı

23.08.2013
0
A+
A-

 

Yaz aylarında sıcakların artmasıyla Muğla orman yangınlarına teslim olmaya devam ediyor. Yükselen sıcaklık ve halkın ihmaliyle birlikte ortaya çıkan yangınlar hem maddi kayba hem de binlerce hektar yeşil alanın kül olmasına sebep oluyor. Muğla Ülkü Ocakları Orman Yangınlarına karşı yazılı bir açıklama yaparak uyarıda bulundu.

buy topamax

Bodrum Gündem Haber/22 Ağustos 2013
Geçtiğimiz günlerde etkili olan rüzgârlarla birlikte bir türlü kontrol altına alınamayan yangınlar bölge halkına zor anlar yaşattı. Bodrum, Ortaca, Dalaman ve Fethiye?de etkili olan yangınlar birçok vatandaşın günlük yaşamını riske sokarken, dağlık bölgede yaşayan hayvanların da yangınlardan kaçmak için yerleşim yerlerine doğru gelmesi halkta tedirginlik yaratmakta.
Konuyla ilgili konuşan Ülkü Ocakları Muğla İl Başkanı Cemil Gündüz; ?Muğla gibi bir turizm cennetinde yaz aylarında ortaya çıkan bu tür olumsuz gelişmeler bizi fazlasıyla üzüyor. Orman yangınlarıyla ilgili uzun zamandır sürdürdüğümüz çalışmalar halen devam etmektedir. Bu konuda il yöneticisi arkadaşlarımızla birlikte çeşitli projeler üzerinde çalışmaktayız.  Ayrıca ilçe ocaklarımızla birlikte öncelikle bölge halkımızı gerek yangınlar gerekse tüm doğal afetler konusunda bilinçlendirmek için çalışmalara başlayacağız. Yangından etkilenen vatandaşlarımızın mağduriyetlerini gidermek için de çeşitli çalışmalarımız var. Peygamberimiz Hz. Muhammed (S.A.V)?in: ?Bir kimse bir ağaç dikerse, Allah o ağacın meyvesi kadar o kimseye sevap yazar.? Hadisine binaen kaybettiğimiz her ağacın yerine bir yenisini koymak ve orman yangınlarında gönüllü itfaiye eri olarak çalışmak için girişimlerimiz devam edecektir. Halkımızı orman yangınlarına karşı duyarlı olmaya davet ediyoruz? dedi. Cheap metoclopramide
Ülkü Ocakları Muğla İl Başkanlığı yangınlarda zarar gören bölge halkına geçmiş olsun dileyerek bu tür olumsuzlukların takipçisi olacaklarını belirttiler.

Vermox without prescription

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.