Bodrum Gündem

Bir Başkan, Bir Meclis Üyesi Daha CHP’de

31.08.2013
0
A+
A-

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’un CHP’ye üye olmasının ardından DP’den istifa eden Yalı Belediye Başkanı İsmail Altındağ ve Bodrum Belediye Meclis üyesi Ali Demiröz CHP üyesi oldular.

buy Viagra online Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem-31 Ağustos 2013 buy Retin-A online

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon 30 Ağustos günü Bodrum İlçe Başkanlığına giderek CHP üyesi oldu. Mehmet kocadon ile birlikte DP’den istifa eden Yalı Belediye Başkanı İsmail Altındağ’da 31 Ağustos günü CHP’ye üye oldu. CHP Bodrum İlçe Başkanı Recai Seymen ve CHP Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Cengiz Uyar tarafından üyelik formu doldurulan Altındağ ile birlikte Bodrum Yarımadasındaki CHP’li Belediyelerin sayısı beş oldu.

CHP’Lİ BODRUM BELEDİYE MECLİS ÜYESİ 10 OLDU… Fluconazole no prescription

Akşam saatlerinde CHP İlçe Binasına gelerek üyelik başvurusu yapan Bodrum Belediye Meclis üyesi Ali Demiröz ile birlikte Hasan Sinop ve Sinan Cingöz’de CHP’li oldular. Ali Demiröz “Bodrum için hayırlısı olsun. Mehmet başkanımız ile birlikte Türkiye’nin en köklü ve güçlü partisinde hizmet etmeye devam edeceğiz.” dedi. Geçmiş dönem yönetim kurulu üyesi olan Hasan Sinop ise AKP’den istifa ettiğine dair dilekçesi ile birlikte üyelik başvurusu yaptı.

 

ETİKETLER: ,
Yorumlar

  1. Yusuf Akat dedi ki:

    Bravo seymen…1999 dan bu yana çok ilçe başkanı gördüm ssenin gibi bu partiyi harekete geçireni görmedim…Anlından öperim. İşte CHP İşte işte partinin değerlendirmediği başka partilerde de olsa seçilen gerçek partililer….